Het Baken is in verkoop

Prachtig uitzicht over Het Scheur

Boulevard is een van de wijken in Het Balkon van Maassluis. De wijk ligt direct aan Het Scheur. Hier wordt al volop gewoond, maar er worden ook nog woningen gebouwd. De laatste fase, Het Baken is in voorbereiding. In dit fraaie appartementengebouw worden 59 luxe appartementen gerealiseerd. 

image alt

Het Baken

Het Balkon van Maassluis nadert zijn afronding. De laatste fase is een waardige afsluiter van dit fantastische gebied. In Het Baken komen 59 luxe appartementen. Uiteraard kijken de appartementen allemaal weer uit over de nieuwe waterweg. We werken achter de schermen hard aan de uitwerking van Het Baken.

Het Baken is in verkoop. Wil jij wonen op een van de mooiste plekken in Maassluis? Bekijk dan direct het beschikbare aanbod op de pagina woningen.

Bekijk het beschikbare aanbod
image alt

Wat een uitzicht

Prachtig uitzicht op het kanaal, alle voorzieningen in de buurt en een energiezuinig nieuwbouwhuis. Vanaf jouw terras zie je straks de meest uiteenlopende schepen voorbij varen over de Nieuwe Waterweg.

Geniet van het buitenleven terwijl je binnen bent: wonen in een groene omgeving en aan het water biedt de ultieme balans tussen reuring en rust. Adem de frisse lucht in, ontdek de wonderschone natuur en voel de stress van de dag verdwijnen.

Bekijk de planning Wanneer gebeurt wat?
Bekijk het woningaanbod Wil jij hier wonen?