Het Baken is in voorbereiding

Prachtig uitzicht over de Nieuwe Waterweg

Boulevard is een van de wijken in Het Balkon van Maassluis. De wijk ligt direct aan de Nieuwe Waterweg. Hier wordt al volop gewoond, maar er worden ook nog woningen gebouwd. De laatste fase, Het Baken is in voorbereiding. In dit fraaie appartementengebouw worden 59 luxe appartementen gerealiseerd. 

image alt

Het Baken

Het Balkon van Maassluis nadert zijn afronding. De laatste fase is een waardige afsluiter van dit fantastische gebied. In Het Baken komen 59 luxe appartementen. Uiteraard kijken de appartementen allemaal weer uit over de nieuwe waterweg. We werken achter de schermen hard aan de uitwerking van Het Baken.

Heb jij interesse in een appartement in dit fraaie appartementengebouw? Schrijf je dan in als belangstellende door je op de pagina 'woningen' in te schrijven voor de projectfase op het bouwnummer van jouw voorkeur. Wij houden je dan via de mail op de hoogte van de voortgang.

Bekijk de woningtypes
image alt

Wat een uitzicht

Prachtig uitzicht op het kanaal, alle voorzieningen in de buurt en een energiezuinig nieuwbouwhuis. Vanaf jouw terras zie je straks de meest uiteenlopende schepen voorbij varen over de Nieuwe Waterweg.

Bekijk de planning Wanneer gebeurt wat?
Bekijk het woningaanbod Wil jij hier wonen?