Boulevard
Logo Logo

Voorzieningen Aan de Boulevard

Aan de Boulevard is een wijk van het nieuwbouwproject Het Balkon in Maassluis. Een nieuwbouwproject met meer dan genoeg voorzieningen. Maar wat vindt je nu echt bij jou in de buurt? Waar laat je de hond uit, parkeer je je auto en laat je je afval? Je leest het hier.

Spelen en naar school

Als de kinderen naar huis lopen van de Brede School CBS Het Balkon, kunnen ze de rest van de middag heerlijk buiten ravotten. Gaan ze lekker naar de natuurspeeltuin Avonturis aan de westkant of pluk je ze voor het avondeten van het multicourt sportveld af wat aan de andere kant van de wijk ligt? 

Hond uitlaten

Hier is genoeg plek om je hond uit te laten. Langs de Nieuwe Waterweg vind je een lange, brede groenstrook waar je hond lekker los mag lopen, het gehele jaar door. Het pad is onderdeel van de prachtige 'Noordzee Route'. Als je wilt, kan je dit pad bewandelen vanaf je nieuwbouwwoning tot aan Hoek van Holland (ongeveer 12 km heen en terug). En dat allemaal met je hond lekker los. Die zal dat heerlijk vinden!

Elektrisch oplaadpunt

Heb je een elektrische auto? Die duurzame instelling past perfect bij je nieuwbouwhuis. Een eigen oplaadpunt op je parkeerplek of bij een parkeergelegenheid in de buurt van je woning is dan ideaal. Via de Gemeente Maassluis is het mogelijk om een openbaar oplaadpunt in je straat aan te vragen. Er was hier tot juni 2015 een regeling voor die inmiddels gesloten is. Desalniettemin is het raadzaam om contact op te nemen met de gemeente om te kijken naar wat er nog mogelijk is. Thuis een oplaadpunt op eigen terrein realiseren kan eenvoudig geregeld worden via een installatiebedrijf voor elektrische oplaadpunten, mits je eigen parkeergelegenheid hebt. 

Afvalverwerking

In de wijk Aan de Boulevard is de afvalverwerking goed geregeld. In het merendeel van de wijk wordt al gewerkt met ondergrondse afvalcontainers. Het voordeel hiervan is dat je op elk moment van de dag je huisvuil kwijt kunt en dit ook nog eens gescheiden aan kunt bieden. Er zijn containers voor restafval en GFT-containers. Je hoeft nooit ver te lopen naar de ondergrondse containers, ze staan op elke hoek van de straat.

Parkeren

In Aan de Boulevard kun je heerlijk thuiskomen en je auto gratis parkeren. In het plan is meer dan genoeg rekening gehouden met parkeren, ook voor je bezoek. Hier hoef je dus geen rondjes te rijden voor een plekje. Je kunt de auto altijd in een zogenaamde parkeerkoffer of parkeerstrook dichtbij je woning kwijt. En sommige kavels beschikken zelfs over een parkeerplek op eigen terrein. In het appartementencomplex vind je een (half) overdekt parkeergedeelte waar iedere bewoner een eigen plek heeft. Hier zijn ook mogelijkheden om elektrische oplaadstations te plaatsen.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?