Boulevard
Logo Logo

Vandaag zijn de brieven de deur uit gegaan met het fantastische nieuws dat de 8 boulevardwoningen en 4 ruime boulevard appartementen in fase 1 definitief gebouwd gaan worden. Kopers, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

De verkoop van de 61 appartementen De Albatros is op dinsdag 29 november heel succesvol gestart. Ruim 250 geïnteresseerden bezochten de verkoopbijeenkomst bij Grandcafé 't Hoofd en lieten zich uitgebreid informeren.

Lees verder

Aanstaande dinsdag 29 november start de verkoop van de 61 appartementen De Albatros in het Balkon van Maassluis. We hebben de verkoopdocumenten, waaronder de brochure en de prijslijst, alvast op de website geplaatst zodat je je goed kunt voorbereiden.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de koopappartementen van De Albatros? Lees dan verder hoe de verkoopprocedure in z'n werk gaat.

Lees verder

De datum van de start verkoop van De Albatros in Het Balkon van Maassluis is bekend. Op dinsdag 29 november gaat de verkoop van het nieuwe appartementengebouw van start.

Lees verder

Appartemententoren De Albatros ligt op een schitterende locatie: aan de Willem Alexander Boulevard. Direct aan de Nieuwe Waterweg dus en daarmee ben je verzekerd van een altijd vrij uitzicht over het water en het landschap erachter.

Lees verder

De voorbereidingen voor de start verkoop van het nieuwe appartementengebouw De Albatros zijn in volle gang. In het gebouw komen in totaal 61 koopappartementen met uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Wij kunnen begrijpen dat je heel nieuwsgierig bent naar de binnenkant van de appartementen en het uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Daarom hebben we een aantal impressies laten maken van het interieur.

Lees verder

De verkoop van de 8 boulevardwoningen en 4 boulevard appartementen in het Balkon van Maassluis is succesvol gestart. Ruim 75 geïnteresseerden bezochten de verkoopbijeenkomst en lieten zich uitgebreid informeren. De sfeer was goed en bezoekers reageerden enthousiast op de brochure.

Lees verder

Op dinsdag 4 oktober start de verkoop van de 8 boulevardwoningen en 4 boulevard appartementen in Het Balkon van Maassluis. Heb je interesse in één van deze mooie woningen? Lees dan verder hoe je deze woning kunt bemachtigen.

Lees verder

Goed nieuws! Dinsdag 4 oktober start de verkoop van de 8 boulevardwoningen en 4 boulevard appartementen in Het Balkon van Maassluis. Bezoek op dinsdag 4 oktober tussen 17.30 en 19.00 uur Grandcafé 't Hoofd aan de Burgemeester de Jonghkade 35 in Maassluis en kom alles te weten over de nieuwe fase.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?