Boulevard
Logo Logo

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Als je in Het Balkon van Maassluis woont vaart letterlijk de wereld aan je voorbij. Benieuwd hoe het is om zo te wonen? Bekijk de prachtige foto's en de video!

Lees verder

Vorige week is van de eerste fase boulevardwoningen en -appartementen de laatste koopovereenkomst getekend. Alle woningen in deze fase zijn nu verkocht! Wij wensen alle kopers alvast heel veel woonplezier!

Lees verder

Vandaag zijn de brieven de deur uit gegaan met het fantastische nieuws dat de 8 boulevardwoningen en 4 ruime boulevard appartementen in fase 1 definitief gebouwd gaan worden. Kopers, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

De verkoop van de 61 appartementen De Albatros is op dinsdag 29 november heel succesvol gestart. Ruim 250 geïnteresseerden bezochten de verkoopbijeenkomst bij Grandcafé 't Hoofd en lieten zich uitgebreid informeren.

Lees verder

Aanstaande dinsdag 29 november start de verkoop van de 61 appartementen De Albatros in het Balkon van Maassluis. We hebben de verkoopdocumenten, waaronder de brochure en de prijslijst, alvast op de website geplaatst zodat je je goed kunt voorbereiden.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de koopappartementen van De Albatros? Lees dan verder hoe de verkoopprocedure in z'n werk gaat.

Lees verder

De datum van de start verkoop van De Albatros in Het Balkon van Maassluis is bekend. Op dinsdag 29 november gaat de verkoop van het nieuwe appartementengebouw van start.

Lees verder

Appartemententoren De Albatros ligt op een schitterende locatie: aan de Willem Alexander Boulevard. Direct aan de Nieuwe Waterweg dus en daarmee ben je verzekerd van een altijd vrij uitzicht over het water en het landschap erachter.

Lees verder

De voorbereidingen voor de start verkoop van het nieuwe appartementengebouw De Albatros zijn in volle gang. In het gebouw komen in totaal 61 koopappartementen met uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Wij kunnen begrijpen dat je heel nieuwsgierig bent naar de binnenkant van de appartementen en het uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Daarom hebben we een aantal impressies laten maken van het interieur.

Lees verder

De verkoop van de 8 boulevardwoningen en 4 boulevard appartementen in het Balkon van Maassluis is succesvol gestart. Ruim 75 geïnteresseerden bezochten de verkoopbijeenkomst en lieten zich uitgebreid informeren. De sfeer was goed en bezoekers reageerden enthousiast op de brochure.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?