Boulevard
Logo Logo

Huis kopen in Het Balkon van Maassluis? Maak een persoonlijk account aan

Als je straks een woning wilt kopen in Het Balkon van Maassluis dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Hoe handig is dat?

Wat zijn de voordelen?

 • Persoonlijke gegevens kun je zelf wijzigen
 • Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
 • Al je favoriete woningen bij elkaar
 • De status van het project en van je favoriete woningen bekijken
 • Voorkeuren online doorgeven en aanpassen
 • Alle documenten van je favoriete woning(en)

Account aanmaken en woningen favorieten

Lees stap-voor-stap hoe je een account aanmaakt en hoe je jouw favoriete woningen beheert. Ben je samen met je partner geïnteresseerd in een woning? Maak dan 1 account aan met 1 geldig e-mailadres. Het heeft geen zin om elk een eigen account aan te maken. Bij jouw persoonlijke gegevens in Mijn Eigen Huis kun je de gegevens van je partner invullen.

Maak een account aan

Een account aanmaken is heel eenvoudig. In een paar stappen ben je in jouw persoonlijke omgeving die je zelf kunt bekijken en beheren wanneer dat jou uitkomt.

Je klikt op het poppetje, op het hartje bij het woningtype of het hartje bij het bouwnummer onder het woningaanbod. In het inlogscherm vul je jouw naam, email en gewenst wachtwoord in. Er wordt nu een bericht gestuurd naar het opgegeven mailadres. 

Ben je als stel geïnteresseerd in een woning? Dan maak je samen 1 account aan op 1 e-mailadres

Bevestig je account

Om zeker te weten dat jij zelf het account hebt aangemaakt ontvang je een email om je account te bevestigen. Zodra je dit hebt bevestigd kun je inloggen in Mijn Eigen Huis. 

Log in op Mijn Eigen Huis

Na het bevestigen van je account log je in op Mijn Eigen Huis. Jouw initialen zie je op de plek waar eerst het poppetje stond. Ga je naar de website terug dan zie je ook daar jouw initialen en het hartje bij jouw favoriete woning(en) is nu rood.

Wat zijn jouw favoriete woningen?

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt in je favorietenoverzicht. Je kunt ze zelfs met elkaar vergelijken. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er al in dan hoef je niets te doen. Staan ze er niet in, ga dan naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype.

Mijn Eigen Huis beheren

Na het inloggen kun je jouw persoonlijke gegevens beheren, berichten lezen, documenten bekijken en als de verkoop is gestart jouw voorkeuren beheren. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet en je hebt nog geen account? Maak er dan snel een aan.

Veel gestelde vragen over Mijn Eigen Huis

Waarom moet ik een account voor Mijn Eigen Huis aanmaken?

Alleen als je een account hebt kun je straks een woning kopen. Je kunt online je voorkeuren doorgeven en beheren tijdens de inschrijfperiode als de verkoop is gestart.

Waarom moet ik mijn account via email bevestigen?

Om zeker te weten dat jij zelf het account hebt aangemaakt ontvang je een email om je account te bevestigen. Zodra je dit hebt bevestigd kun je inloggen in Mijn Eigen Huis. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Geen probleem. In het inlogscherm voer je je gegevens in en klik je op het vraagteken in het wachtwoord veld. Er wordt een email naar je verzonden en kun je een nieuw wachtwoord aanmaken.

Ik kan niet inloggen. Wat gaat er mis?

Ga na of je een geldig e-mailadres hebt. Een e-mailadres moet uit een @-teken bestaan en mag maar 1 punt achter dat teken hebben. 

Mijn wachtwoord wordt niet geaccepteerd bij het aanmaken van een account

Het wachtwoord moet bestaan uit:

 • Tenminste 1 kleine letter
 • Tenminste 1 getal
 • Tenminste 1 hoofdletter
 • Tenminste 1 speciaal teken (een speciaal teken is bijvoorbeeld: ! # * Punten en komma's worden niet geaccepteerd
 • Je wachtwoord moet minimaal 8 tekens lang zijn en maximaal 20

Kunnen mijn partner en ik afzonderlijk van elkaar een account aanmaken?

Ja dat kan maar dat is niet de bedoeling als je samen één woning gaat kopen. Het heeft dus geen nut om dat te doen. Bij jouw persoonlijke gegevens in Mijn Eigen Huis kun je de gegevens van je partner invullen.

Stel je vraag over Mijn Eigen Huis

Het formulier is succesvol ontvangen

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?