Landinwaarts
Logo Logo

Voorzieningen Landinwaarts

Landinwaarts is een buurt van het nieuwbouwproject Het Balkon van Maassluis. De voorzieningen in de wijk zijn goed. Wel zo prettig natuurlijk, je gaat er straks wel wonen! Hier lees je waar je je afval kwijt kunt, waar de auto staat en of de kinderen lopend naar school kunnen.

Spelen en naar school

Ja, de kinderen kunnen lopend naar Brede School CBS Het Balkon. Na schooltijd kunnen ze de rest van de middag ook heerlijk buiten in de buurt ravotten. Gaan ze vandaag lekker naar de natuurspeeltuin Avonturis aan de westkant of pluk je ze voor het avondeten van het multicourt sportveld af wat aan de andere kant van de wijk ligt?

Hond uitlaten

Hier is genoeg plek om je hond uit te laten. Langs de Nieuwe Waterweg vind je een lange, brede groenstrook waar je hond lekker los mag lopen, het gehele jaar door. Het pad is onderdeel van de prachtige 'Noordzee Route'. Als je wilt, kan je dit pad bewandelen vanaf je nieuwbouwwoning tot aan Hoek van Holland (ongeveer 12 km heen en terug). En dat allemaal met je hond lekker los. Die zal dat heerlijk vinden!

Elektrisch oplaadpunt

bij je nieuwbouwhuis. Een eigen oplaadpunt bij een parkeergelegenheid in de buurt van je woning is dan ideaal. Via de Gemeente Maassluis is het mogelijk om een openbaar oplaadpunt in je straat aan te vragen. Er was hier tot juni 2015 een regeling voor die inmiddels gesloten is. Desalniettemin is het raadzaam om contact op te nemen met de gemeente om te kijken naar wat er nog mogelijk is.

Afvalverwerking

In de buurt Landinwaarts is de afvalverwerking goed geregeld. In het merendeel van de wijk wordt al gewerkt met ondergrondse afvalcontainers. Het voordeel hiervan is dat je op elk moment van de dag je huisvuil kwijt kunt en dit ook nog eens gescheiden aan kunt bieden. Er zijn containers voor restafval en GFT-containers. Je hoeft nooit ver te lopen naar de ondergrondse containers, ze staan op elke hoek van de straat.

Parkeren

In Het Balkon van Maassluis kun je heerlijk thuiskomen en je auto gratis parkeren. In het plan is meer dan genoeg rekening gehouden met parkeren, ook voor je bezoek. Hier hoef je dus geen rondjes te rijden voor een plekje. Je kunt de auto altijd in een zogenaamde parkeerkoffer of parkeerstrook dichtbij je woning kwijt.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?