MorgenWonen in Het Balkon van Maassluis

In Het Balkon van Maassluis komt een geheel nieuw type woning, de MorgenWonen-woning. Dit type combineert de voordelen van de bestaande bouw met de voordelen van nieuwbouw. Energiezuinig, onderhoudsvrij en bij oplevering klaar om in te richten. En: de bouw gaat zó snel, dat je al voor je het weet in deze nieuwe fase in Het Balkon van Maassluis woont!

Huis klaar? Inrichten maar!

Een van de grote voordelen van MorgenWoningen is de oplevering die geheel 'woonklaar' is. Dat scheelt veel tijd, want je hoeft alleen nog maar je bank neer te zetten en je gordijnen op te hangen. Maar het houdt óók in, dat je vrijwel geen extra kosten meer te maken hebt. Dat brengt de financiering van je nieuwe woning ook weer een stapje dichterbij.

Je verkijkt je er snel op hoeveel er nog bij de afwerking van de woning komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan een buitenlampje, een grasmat in de tuin of een toiletrolhouder in het toilet. In de MorgenWoningen is overal aan gedacht. Benieuwd naar de details? 

>> Bekijk de afwerking van de badkamer

>> Een dakkapel of ander keukenblad? Aan jou de keuze!

Bouw in de fabriek

Wonen in een MorgenWoning is comfortabel en onbezorgd wonen in een nagenoeg onderhoudsvrij huis met een hoogwaardige afwerking. Waarom is de afwerking van zo’n hoge kwaliteit? Dat komt door de fabrieksmatige productie. Bij MorgenWoningen staat namelijk alleen nog het monteren centraal. Het 'bouwen' wordt gedaan in de fabriek. Alle losse elementen van de woningen worden in de fabriek gemaakt en afwerkt. Die slimme bouwdelen worden kritisch getoetst en bestaan dus altijd uit hoge kwaliteit. Een geheel nieuwe manier van woningen bouwen.

>> Meer over de bouw en de elementen

Snelle realisatie door prefabricage!

MorgenWonen-woningen worden in korte tijd gebouwd! Inmiddels een beproefd en succesvol concept. Volgens een strakke planning komt er gedurende de dag steeds een nieuwe vrachtwagen voorrijden met een ander deel van het huis. Alles is in de fabriek zorgvuldig voorbereid, waardoor er nauwelijks gebreken voorkomen bij MorgenWonen-woningen. De woning wordt ter plekke in elkaar gezet en waterdicht gemaakt. Geen bouwstop door winterweer, geen vocht in je huis. Gewoon een heel mooi, solide huis met veel wooncomfort.

Nul op je energierekening

De MorgenWoningen zijn gebouwd om duurzaam en milieubewust te wonen. De woningen hebben een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot dan traditioneel gebouwde woningen. Hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en een individuele warmtepomp dragen bij aan hoge energiezuinigheid. Bij bewust energieverbruik heb je zelfs helemaal geen energielasten! De duurzaamheid van MorgenWonen gaat samen met een comfortabel en gezond binnenklimaat: tochtvrij, met aangename vloerverwarming en altijd frisse lucht.

Minder dubbele lasten

Nog een groot voordeel van het MorgenWonen. Bij een standaard nieuwbouwwoning betaal je tijdens de bouwtijd diverse bouwtermijnen. Dit gebeurt veelal vanuit een bouwdepot. Over het bedrag in dit bouwdepot betaal je rente aan je bank. Hierdoor heb je tijdelijk dubbele woonlasten (voor je huidige woonhuis en je huis in aanbouw). Bij een MorgenWoning zijn er maar 2 bouwtermijn 1 voor de grond en 1 voor de woning. Je hebt dus korter dubbele lasten en dit scheelt enorm in je portemonnee!

Echt alles inclusief? Bekijk de afwerking van de badkamer
Benieuwd naar het type MorgenWonen-woning? Bekijk het woningaanbod!