Wonen naar eigen wens

Ook bij de MorgenWonen-woningen heb je ruime mogelijkheden om je woning aan te passen naar eigen wens. Misschien verwacht je dat bij een fabrieksmatige bouw, die keuzes beperkt zijn, maar de MorgenWonen-woningen zijn zo gemaakt dat je jouw eigen MorgenWonen-woning helemaal naar wens kunt laten maken. Benieuwd naar de keuzes die je kunt maken? Je leest het allemaal op deze pagina.

Dakkapel

Er zijn MorgenWonen-woningen met een tuitgevel en met een dakraam. Heeft jouw woning een dakraam en wil je meer ruimtebeleving op de 2e verdieping, dan kun je optioneel kiezen voor een dakkapel. De dakkapel wordt geplaatst aan de voorzijde van de woning en vervangt het dakraam.

De dakkapel is 2,16 m breed en 1,48 m hoog, goed geïsoleerd en voorzien van een kunststof wit kozijn met driedubbelglas. Aan de buitenzijde is de dakkapel bekleed met donkergrijs (RAL 7016) Rockpanel plaatmateriaal.

De binnenzijde van de dakkapel wordt afgewerkt met spaanplaten voorzien van witte grondverf. Het spijkerpatroon is zichtbaar, waarna de naden worden afgewerkt met een houten witte deklat. De dakkapel wordt afgemaakt met een witte vensterbank van het merk Werzalit.

De foto geeft een impressie van de dakkapel weer. De buitenzijde van de dakkapel is in realiteit donkergrijs.

Dakkapel impressie

De vloer

Bij oplevering van de MorgenWonen-Woning ligt jouw vloer al. Je kunt dus direct starten met inrichten. Op de begane grond en de eerste verdieping ligt een PVC-vloer. Het toilet en de badkamer zijn betegeld. Op de trappen en op de zolderverdieping is vloerbedekking gelegd. Standaard wordt je woning bekleed met de 'Country Oak Blond' PVC-vloer, een 'bruinbeige' vloerbedekking op de trappen en een antracietkleurig ribtapijt op de zolderverdieping. De PVC-vloer kun je ook in een andere kleur kiezen. Ook de vloerbedekking op de trappen kun je naar eigen wens bepalen. 

Raambekleding

Het is mogelijk om jouw MorgenWonen-woning op te laten leveren met raambekleding. In samenwerking met Solitas zijn een aantal optiepakketten samengesteld die de verschillende ruimtes in de woning voorzien van mooie raambekleding.

Raambekleding keuken

Voor de ramen in de keuken heb je de keuze uit horizontale jaloezieën of plissé raambekleding (transparant of niet transparant).

De lamellen van de jaloezieën zijn 25 mm breed en die van de plissé bekleding zijn 20 mm breed.  

Raambekleding zolder

Of je nou kiest voor een dakkapel op zolder of voor de standaard oplevering met een dakraam, ook hier kun je raambekleding voor uitkiezen. Heb je een dakkapel op zolder, dan kunnen er horizontale jaloezieën worden opgehangen. Heb je gekozen om het dakraam te behouden, dan kun je kiezen voor een dakraamrolgordijn.

Raambekleding voordeur

De ramen in de voordeur kun je laten beplakken met 'melkglas' raamfolie. Deze raamfolie zorgt ervoor dat je geen inkijk hebt, maar wel daglicht binnen laat. Je kunt er ook voor kiezen om gordijnen op te laten hangen. Ook hier worden de gordijnen met haken aan een witte rail gehangen en hebben een enkele plooi.

Raambekleding woonkamer en slaapkamers

Voor de ramen in de woonkamer en/of in de slaapkamers kun je gordijnen en/of vitrage, plissébekleding of horizontale jaloezieën op laten hangen. De gordijnen en vitrage hebben een enkele plooi en worden met haken aan een witte onopvallende rail gehangen. Kies je voor de plissébekleding? Dan kun je kiezen voor transparant of niet transparant. De lamellen van de jaloezieën zijn 25 mm breed en die van de plissébekleding zijn 20 mm breed. Enkele hoekwoningen hebben ramen in de zijgevel. In dit geval kun je voor die ramen kiezen voor horizontale jaloezieën of plissébekleding.

Keuken

De splinternieuwe keuken in je MorgenWonen-woning is volledig uitgerust met A-label apparatuur. De standaard keuken heeft een multiplex antracietgrijs werkblad, RVS-kleurige type 495 kastgreepjes en een wit front. Om je keuken helemaal eigen te maken, zijn er verschillende opties om de keuken anders in te richten. Je kiest bijvoorbeeld voor een ander kleur werkblad en front of andere type greepjes. 

Keuze keukenwerkblad

Werkblad MorgenWonen

Keuze keukengreepjes

Grepen MorgenWonen

Keuze keukenfront

MorgenWonen Keukenfront

Badkamermeubel

Bij de oplevering van je nieuwe woning wordt er een grijs/eiken badmeubel geïnstalleerd onder de wastafel in de badkamer. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een zwart of een wit badmeubel. 

MorgenWonen Badmeubel
Hoe ziet de badkamer er uit? Bekijk alle informatie
Een huis in 2 dagen gebouwd! Hoe zit het met de kwaliteit?