Landinwaarts
Logo Logo

Goed nieuws! Op 19 september is de verkoop van de 17 MorgenWonen-woningen gestart en gisteren is de laatste woning verkocht! Kopers van harte gefeliciteerd!

Lees verder

De verkoop van de 12 nieuwe Hofwoningen en 17 'kant-en-klare' MorgenWonen-woningen is gestart! Heb je belangstelling in een van deze woningen? Schrijf je dan direct in!

Lees verder

Waar liggen de woningen in de verschillende fases in het Balkon van Maassluis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Alle woningen staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de nieuwe Hofwoningen of MorgenWonen-woningen? Lees dan verder hoe de verkoopprocedure in z'n werk gaat.

Lees verder

De datum van de start verkoop is bekend! Op dinsdag 19 september gaat de verkoop van twee nieuwe fases met gezinswoningen in het Balkon van Maassluis van start.

Lees verder

De 17 nieuwe woningen die langs Het Lage Licht komen zijn nul-op-de-meter-woningen. Wat dat inhoudt? Deze woningen zijn zeer energiezuinig en wekken hun eigen energie op. Oftewel een woning waarbij je jaarlijkse energierekening, bij normaal energieverbruik op €0,- uit komt en die ook nog eens hartstikke duurzaam is!

Lees verder

Het gaat goed met de woningen in het Balkon van Maassluis, dus is het tijd voor niet één maar twee nieuwe fases! Direct na de zomer gaat de verkoop van de 12 nieuwe hofwoningen én 17 MorgenWonen-woningen van start!

Lees verder

Goed nieuws! Vandaag zijn de brieven de deur uit gegaan met het fantastische nieuws dat de 19 hofwoningen definitief gebouwd gaan worden. Kopers, van harte gefeliciteerd!

Lees verder

De datum van de start verkoop van de 19 hofwoningen in Het Balkon van Maassluis is bekend. Zet donderdag 27 oktober in je agenda!

Lees verder

Vrijdag 12 februari was een memorabele dag voor de kopers van het type Kogge. Met het ingraven van een ‘tijdcapsule’ werd de start van de bouw van de 12 woningen gevierd. Ook kregen een aantal kopers van het type Karveel de sleutel van hun woning.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?