Landinwaarts
Logo Logo

Goed nieuws! De overeenkomsten voor de laatste woning in de eerste fase van de Laan- en Hofwoningen zijn deze week getekend! Deze fase met 36 Laan- en Hofwoningen is nu 100% verkocht. We wensen de kopers veel woonplezier in toekomstige nieuwe woning!

Lees verder

In de 2e fase van de Laan- en Hofwoningen woon je straks schitterend langs de mooie Jacob van Heemskerklaan of aan de een groen, autovrij hof. In totaal bestaat de fase uit 23 prachtige woningen die aansluiten bij architectuur van de wijk.

Lees verder

Goed nieuws! De bouw van de 36 Laan- en Hofwoningen gaat definitief van start. Naar verwachting start aannemer Waal medio november met de (bouw)werkzaamheden.

Lees verder

Een half jaar geleden startte de bouw van de 17 MorgenWonen-woningen in Het Balkon van Maassluis en vandaag namen de eerste kopers de sleutel van hun nieuwe duurzame woning in ontvangst. Familie Van den Heuvel kreeg voor hun woning van de nieuwe wethouder Bouwen en Wonen de heer S.B. Kuiper de sleutel overhandigd.

Lees verder

De inschrijving van de 36 nieuwe Laan- en Hofwoningen is 22 mei gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft 23 mei plaats gevonden. Op dit moment staan alle woningen onder optie. Alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn op de hoogte.

Lees verder

Afgelopen maandag is de verkoop van de 36 nieuwe Laan- en Hofwoningen online gestart. Gisteren was er de mogelijkheid om vragen te stellen, de gedrukte brochure op te halen of direct een financiële check te laten doen door de Rabobank tijdens de informatiebijeenkomst. We kijken terug op een geslaagde avond!

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Om je alvast goed voor te kunnen bereiden op de online start verkoop hebben we zojuist de koopsommen, plattegronden en tuinmaten per bouwnummer online gezet!

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de 36 nieuwe Hofwoningen of Laanwoningen? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de 36 nieuwe Hofwoningen en Laanwoningen in Het Balkon van Maassluis. De datum van de online start verkoop en de informatieavond zijn bekend.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?