Landinwaarts
Logo Logo

Goed nieuws! Alle woningen in de tweede fase van de Hofwoningen zijn verkocht! Vandaag is de laatste koopovereenkomst van een van de Hofwoningen getekend.

Lees verder

Lees waarom je een persoonlijk account nodig hebt als je straks een huis wilt kopen in fase Laan- en Hofwoningen. Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Het Balkon van Maassluis is ontzettend populair. De gevarieerde, rijk gedetailleerde architectuurstijl en ligging bij de Nieuwe Waterweg vallen in de smaak. Met plezier laten we je kennismaken met de 36 prachtige Laan- en Hofwoningen. Opnieuw een prachtig plan dat voor elk wat wils biedt.

Lees verder

In de afgelopen dagen is er weer hard gewerkt op de bouwplaats van Het Balkon van Maassluis! Bekijk dan nu het tweede deel van de timelapse video!

Lees verder

In sneltreinvaart zien hoe de eerste MorgenWonen-woningen gebouwd zijn? Bekijk dan nu het eerste deel van de timelapse video!

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van de Hofwoningen fase 2 in Het Balkon van Maassluis! De bouw van de woningen gaat definitief plaatsvinden.

Lees verder

Volg de bouw!

Benieuwd hoe 17 woningen in 17 dagen gebouwd worden? Volg de bouwvoortgang van de 17 MorgenWonen-woningen in het Balkon van Maassluis nu live! De bouw van deze bijzondere woningen wordt in de fabriek voorbereid en op de bouwplaats zetten de bouwvakkers de woning in één dag in elkaar.

Lees verder

Op woensdagmorgen 17 januari om 8.30 uur heeft de projectleider van de gemeente Fenno Duijvesteijn een van de kopers van de 17 MorgenWonen-woningen in het Balkon van Maassluis in het zonnetje gezet. Hiermee heeft hij het startsein gegeven voor de bouw van de duurzame nul-op-de-meter nieuwbouwwoningen.

Lees verder

Goed nieuws! Op 19 september is de verkoop van de 17 MorgenWonen-woningen gestart en gisteren is de laatste woning verkocht! Kopers van harte gefeliciteerd!

Lees verder

De verkoop van de 12 nieuwe Hofwoningen en 17 'kant-en-klare' MorgenWonen-woningen is gestart! Heb je belangstelling in een van deze woningen? Schrijf je dan direct in!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?