Landinwaarts
Logo Logo

Een half jaar geleden startte de bouw van de 17 MorgenWonen-woningen in Het Balkon van Maassluis en vandaag namen de eerste kopers de sleutel van hun nieuwe duurzame woning in ontvangst. Familie Van den Heuvel kreeg voor hun woning van de nieuwe wethouder Bouwen en Wonen de heer S.B. Kuiper de sleutel overhandigd.

Lees verder

De inschrijving van de 36 nieuwe Laan- en Hofwoningen is 22 mei gesloten. De toewijzing van de bouwnummers heeft 23 mei plaats gevonden. Op dit moment staan alle woningen onder optie. Alle kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, zijn op de hoogte.

Lees verder

Afgelopen maandag is de verkoop van de 36 nieuwe Laan- en Hofwoningen online gestart. Gisteren was er de mogelijkheid om vragen te stellen, de gedrukte brochure op te halen of direct een financiële check te laten doen door de Rabobank tijdens de informatiebijeenkomst. We kijken terug op een geslaagde avond!

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Om je alvast goed voor te kunnen bereiden op de online start verkoop hebben we zojuist de koopsommen, plattegronden en tuinmaten per bouwnummer online gezet!

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de 36 nieuwe Hofwoningen of Laanwoningen? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de 36 nieuwe Hofwoningen en Laanwoningen in Het Balkon van Maassluis. De datum van de online start verkoop en de informatieavond zijn bekend.

Lees verder

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de 36 nieuwe Laanwoningen en Hofwoningen. Heeft meer dan 1 kandidaat een voorkeur voor hetzelfde huis? Dan kijken wij bij de toewijzing namelijk of iemand een financiële check heeft gedaan.

Lees verder

Waar staat je favoriete woningtype precies? Hoe ligt het huis ten opzichte van de zon? Alle woningtypes van de nieuwe Laan- en Hofwoningen staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik op het woningtype voor meer informatie!

Lees verder

Nog even en dan gaat de verkoop van de 36 nieuwe Laanwoningen en Hofwoningen van start. We kunnen je nu alvast alle impressies van de woningen laten zien.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?