Verkoop start maandag 14 mei online van start

4 mei '18

We hebben goed nieuws te vertellen over de 36 nieuwe Laanwoningen en Hofwoningen. De datum van de online start verkoop is bekend. Maandag 14 mei gaat de verkoop online van start. Heb je nog vragen? Op woensdag 16 mei organiseren wij een informatieavond waar je al je vragen aan ons kan stellen!

Verkoopdocumenten bekijken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen? Dan krijg je maandag 14 mei rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk. De documenten staan dan ook in jouw "Mijn Eigen Huis" account. Denk bij de verkoopdocumenten onder andere aan de (optie) plattegronden, de prijslijst, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en informatie over de afwerking van de woningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Vragen? Kom naar de informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst over deze nieuwe fase is op woensdagavond 16 mei. Wij ontvangen je dan tussen 17.30 en 19.00 uur in Grand Cafe 't Hoofd in Maassluis. Op deze avond kun je al je vragen aan ons stellen. Inschrijven voor de woningen gaat online via je "Mijn Eigen Huis" account. 

Financiële check op locatie

Rabobank Westland is 16 mei met haar mobiele kantoor aanwezig op de informatiebijeenkomst. Maak van de gelegenheid gebruik om direct geheel vrijblijvend de benodigde financiële check door een van de aanwezige financieel adviseurs te laten uitvoeren. Het is noodzakelijk om inkomensgegevens (bijvoorbeeld een salarisstrook of jaaropgave) mee te brengen voor de financiële check.

Rabobank mobiel kantoor
Hofwoningen

Favorietenoverzicht

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt in je favorietenoverzicht binnen je "Mijn Eigen Huis" account. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype. 

Doorgeven van je voorkeuren

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via je "Mijn Eigen Huis" account. Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met dinsdag 22 mei 17.00 uur de tijd om je voorkeuren digitaal door te geven.

Hoe werkt de verkoopprocedure?

Dit is ‘m! Je hebt jouw droomhuis gevonden. Maar hoe kun je eigenaar worden van één van deze schitterende woningen? Lees daarom de verkoopprocedure met informatie over inschrijven, de financiële check, toewijzen en tekenafspraken goed door. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod