De datum van de start verkoop van 17 nieuwe hofwoningen en 12 MorgenWonen-woningen in Het Balkon van Maassluis is bekend. Op dinsdag 19 september gaat de verkoop van alle twee de nieuwe fases van start. Bezoek tussen 17.30 en 19.00 uur Grandcafé 't Hoofd aan de Burgemeester de Jonghkade 35 in Maassluis en kom alles te weten over de nieuwe huizen in het Balkon van Maassluis.

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je straks vragen stellen aan de aanwezige verkoopmakelaars en ontvang je uitgebreide verkoopinformatie over de verschillende type woningen. 

19 september 2017

Start verkoop Hofwoningen en MorgenWonen-woningen

Waar? Grandcafé 't Hoofd Hoe laat? 17.30 tot 19.30 uur Adres? Burgemeester de Jonghkade 35

Meld je aan als belangstellende

28 augustus '17

In de komende dagen wordt steeds meer informatie over de twee nieuwe fases bekend. Heb je je aangemeld als belangstellende onder je favoriete woningtype bij een van de twee nieuwe fases, dan ontvang je voor de start verkoop uitgebreide verkoopinformatie via verschillende e-mailnieuwsbrieven. Zo kun je je straks goed voorbereiden op de start verkoop. Ben je geïnteresseerd in beide fases en wil je alle informatie ontvangen zodat je straks een goede keuze kan maken? Meld je dan ook bij allebei de fases zodat je geen informatie mist!

  Bekijk alle type woningen
  Energie zuinig wonen in een MorgenWoning