Hoe gaat de verkoop in zijn werk?

13 september '17

Dinsdag 19 september start de verkoop van de 12 nieuwe Hofwoningen en 17 'kant-en-klare' MorgenWonen-woningen. Heb je interesse in één van deze schitterende woningen in Het Balkon van Maassluis? Lees dan verder hoe jij eigenaar kan worden.

1) Inzage in de verkoopstukken

Op dinsdag 19 september start de verkoop en worden de verkoopstukken op de website geplaatst. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. 

Heb je je met je NAW gegevens aangemeld als belangstellende bij je favoriete woning in een van de twee fases op de website? Dan sturen we je om circa 17.00 uur een e-mailnieuwsbrief met een link naar de verkoopstukken en het digitale inschrijfformulier. 

2.) Start verkoop bijeenkomst

Op dinsdagavond 19 september vindt er een start verkoop bijeenkomst tussen 17.30 en 19.00 uur bij Grandcafé 't Hoofd aan de Burgemeester de Jonghkade 35 in Maassluis plaats. Tijdens deze bijeenkomst ontvang je de gedrukte brochure. Uiteraard heb je ook alle gelegenheid voor het stellen van vragen aan de aanwezige makelaars, medewerkers van de aannemer en ontwikkelaar. 

3) Invullen en insturen inschrijfformulier

Na de start verkoop bijeenkomst heb je tot dinsdag 26 september 17.00 uur de tijd om je in te schrijven voor een of meerdere woningen. Het inschrijven verloopt via een digitaal inschrijfformulier via de website. 

Heb je je met je NAW gegevens aangemeld als belangstellende op de website? Dan sturen we je een e-mailnieuwsbrief met een link naar het digitale inschrijfformulier. 

4) Toewijzing en loting

Na de sluitdatum van de inschrijving wijzen wij de woningen toe aan de hand van de voorkeurbouwnummers die je aan ons door hebt gegeven. Als meerdere belangstellenden zich inschrijven voor hetzelfde bouwnummer vindt er een loting plaats. Uiterlijk vrijdag 29 september ontvang je bericht of je wel of geen woning toegewezen hebt gekregen. 

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt na de sluitingsdatum van de inschrijving van ons een bericht. Ben je ingeloot? Dan neemt de makelaar contact met je op voor een gesprek over de woning. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een e-mail met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Na het het eerste gesprek met de makelaar heb je de tijd om alle contact stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

Bekijk de fases Vind je droomwoning!
Kom alles te weten over de woningen 19 september start verkoop