Koopsommen, plattegronden en tuinmaten per bouwnummer nu online!

7 mei '18

Goed nieuws! De koopsommen, plattegronden en tuinmaten van de nieuwe Laan- en Hofwoningen staan online! Bekijk de bouwnummers bij het woningaanbod of klik ze aan in de interactieve kavelkaart.

Hoeveel tuin zit er bij de woning?

Benieuwd wat de breedte en diepte van de achtertuinen zijn? Bij elk bouwnummer hebben we onder het kopje kenmerken de circa maten van de lengte en breedte van de achtertuinen toegevoegd. Beide typen Hofwoningen hebben ook een ruime voortuin van ongeveer 3 meter diep. Deze maat kan je daar ook terugvinden. 

Inschrijven vanaf 14 mei

Op maandag 14 mei gaat de verkoop van de 36 Laan- en Hofwoningen van start. Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen? Dan krijg je maandag 14 mei rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk. De documenten staan dan ook in jouw "Mijn Eigen Huis" account. Denk bij de verkoopdocumenten onder andere aan de technische (optie) plattegronden de mogelijkheden van meer- en minderwerk en informatie over de afwerking van de woningen.

Doe de financiële check!

Nu de koopsommen per bouwnummer bekend zijn kan je alvast aan de slag gaan met je financiële check. Wanneer de verkoop volgende week start ontvangen wij graag je financiële check. Een financiële check is een brief van een financieel adviseur zoals je bank of hypotheekverstrekker. Lees hier meer over de financiële check

  Hoe gaat de verkoop in z'n werk?
  Naar de woningen