Maak kennis met de nieuwe Laan- en Hofwoningen

28 februari '20

Goed nieuws. Het Balkon van Maassluis wordt uitgebreid! Na de succesvolle verkoop van appartementengebouw Neerlandia, gaan we eind eerste kwartaal 2020 in verkoop met 28 prachtige Laan- en Hofwoningen fase 3. De woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst, zonder gasaansluiting en mét zonnepanelen en een bodemwarmtepomp. Hierover wordt in aanloop naar de verkoop meer verteld. In de komende periode zal er stapsgewijs meer bekend worden over de nieuwe fase.

image alt

Gelijk met de start van de verkoop van de 28 Laan- en Hofwoningen gaan we met 14 Boulevardwoningen met direct zicht op de Nieuwe Waterweg in verkoop. Nieuwsgierig? Je leest hier meer over op de site van deelgebied Boulevard.

Bekijk de wijk Boulevard

Op de hoogte blijven?

Als je straks een woning wilt kopen in Het Balkon van Maassluis, of in ieder geval op de hoogte wilt blijven, dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis. In één overzicht zie je wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online.

Meer over Mijn Eigen Huis
  Bekijk het actuele woningaanbod
  Veelgestelde vragen over het Balkon van Maassluis