Maak kennis met twee nieuwe fases!

17 juli '17

De verkopen in het Balkon van Maassluis gaan goed, dus is het tijd voor niet één maar twee nieuwe fases! Direct na de zomer gaat de verkoop van de 12 nieuwe hofwoningen én 17 MorgenWonen-woningen van start! Interesse? Lees hier onder meer over deze fases in nieuwbouwwijk het Balkon van Maassluis en meld je direct aan als belangstellende bij jouw favoriete woningtype. Dan houden we je op de hoogte via verschillende e-mailnieuwsbrieven. 

12 nieuwe hofwoningen

12 nieuwe hofwoningen

In de afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt aan de vervolgfases. Zo komen er direct na de zomer 12 nieuwe Hofwoningen aan de Elbe op de markt. Bijzonder zijn de terugliggende entree en de erkers richting de Nieuwe Waterweg op de eerste verdieping en bij sommige woningen ook op de tweede verdieping. Bekijk de woningtypes op de website en meld je direct aan als belangstellende bij een van de twee woningtypes 

Nieuw: 17 MorgenWonen-woningen

Heel bijzonder zijn ook de “kant en klare” MorgenWonen-woningen die komen langs Het Lage Licht. Deze woningen worden in twee weken gebouwd en compleet afgewerkt met vloer,- en wandafwerking, complete keuken, sanitair en ook de tuin op het zuidwesten is aangelegd! Hier kan je dan ook direct intrekken en het is ook nog eens een duurzame woning op basis van het ‘nul op de meter’ principe. Interesse? Bekijk de woningtypes op de website en meld je direct aan als belangstellende!

17 MorgenWonen-woningen

Waar liggen de fases?

De nieuwe fase met de MorgenWonen-woningen liggen aan Het Lage licht en de 12 nieuwe Hofwoningen aan straat de Elbe. Bekijk de kavelkaart en zie direct hoe de tuinen liggen!

Meer weten over MorgenWoen? Lees verder
Interesse in een woning? Bekijk het woningaanbod!