Nieuwe Fase: Laanwoningen fase 4

1 mei '20

Goed nieuws. De wijk Landinwaarts wordt uitgebreid! Na de 28 Laan- en Hofwoningen van fase 3 is het tijd voor de nieuwe fase, Laanwoningen fase 4. Deze fase bestaat uit 18 Laanwoningen, waarvan 2 hoekwoningen. De woningen zijn helemaal klaar voor de toekomst, zonder gasaansluiting en mét zonnepanelen en een warmtepomp. Hierover wordt in aanloop naar de verkoop meer verteld. In de komende periode maken wij stapsgewijs meer bekend over de nieuwe fase.

image alt

Interesse? Schrijf je in!

Zie jij jezelf wel in één van de woningen van Laanwoningen fase 4 wonen en wil je niets missen? Laat je gegevens achter bij jouw favoriete woningtype of maak direct een Mijn Eigen Huis account aan door op het hartje van jouw favoriete woningtype te klikken. Wij houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen in Het Balkon van Maassluis en de Laanwoningen fase 4. Je ontvangt steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aanmaken is een belangrijke stap als jij interesse hebt in de Laanwoningen fase 4.

Naar het woningaanbod

Planning

Op dit moment zijn wij bezig om de Laanwoningen fase 4 verder uit te werken in voorbereiding op de start verkoop. Op dit moment verwachten wij in juni 2020 te starten met de verkoop van de 18 woningen. Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je dan in als belangstellende bij het woningtype.

  Bekijk de planning
  Bekijk het woningaanbod