Nieuwe fase in Het Balkon van Maassluis

27 februari '18

Het Balkon van Maassluis is ontzettend populair. De gevarieerde, rijk gedetailleerde architectuurstijl en ligging bij de Nieuwe Waterweg vallen in de smaak. Met plezier laten we je kennismaken met de 36 prachtige Laan- en Hofwoningen. Opnieuw een prachtig plan dat voor elk wat wils biedt.

Architectuur geïnspireerd op bebouwing uit de wijk

De architectuur van de nieuwbouw is geïnspireerd op de woningen die al in de wijk gebouwd zijn. De huizen verschillen van elkaar door de breedte en grootte, de positie van de ramen, de dakvorm en de gevelkleur. Het aantrekkelijk is dat hierdoor bijna geen woning hetzelfde is. Woon jij straks aan de mooie Jacob van Heemskerklaan in een statige Laanwoning of gaat je hart sneller kloppen van de Hofwoningen met voortuin aan de Hudson?

Jacob van Heemskercklaan

Zonnige tuin en gemakkelijk parkeren

Ben je op zoek naar een woning met ruime en zonnige tuin? Dan vind je in deze fase zeker de woning waarnaar je op zoek bent! De Laanwoningen hebben een tuin op het zuidwesten en de achtertuinen van de Hofwoningen liggen op het noordwesten of zuidoosten. De Hofwoningen hebben trouwens ook een voortuin, waardoor je op alle momenten van de dag lekker in de zon kunt zitten. Bijna iedereen heeft een privéparkeerplaats of een ruim aanbod van parkeerplaatsen voor de deur of vlakbij het huis.

zonnige tuin

Meld je aan!

Is je interesse gewekt? Ga dan naar de woningen en meld je aan als belangstellende bij je favoriete woningtype. Dan houden we je per e-mail op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de 36 nieuwe Laan- en Hofwoningen. 

Interesse? Bekijk de woningtypes!
Wanneer start de verkoop? Naar de planning