Gezellig druk tijdens de informatiebijeenkomst

17 mei '18

Na een succesvolle online start verkoop op maandag 14 mei vond gisterenavond de informatiebijeenkomst over de 36 nieuwe Laan- en Hofwoningen in Het Balkon van Maassluis plaats. Ruim 75 belangstellenden bezochten deze bijeenkomst en konden vragen stellen aan de aanwezige makelaars, medewerkers van de aannemer en direct een financiële check laten doen door financieel adviseurs van Rabobank Westland. We kijken terug op een geslaagde informatiebijeenkomst!

Financiële check op locatie!

Rabobank Westland was met haar mobiele kantoor aanwezig op de informatiebijeenkomst. Een groot aantal belangstellenden maakte van de gelegenheid gebruik om direct geheel vrijblijvend de benodigde financiële check door een van de aanwezige financieel adviseurs te laten uitvoeren.

Rabobank

Inschrijven tot 22 mei

Er is veel belangstelling voor de woningen in deze fase van Het Balkon van Maassluis. Inmiddels hebben we een groot aantal inschrijvingen al mogen ontvangen. Online inschrijven kan nog tot dinsdag 22 mei om 17.00 uur, dus jouw kans op een woning in Het Balkon is nog net zo groot als voor iemand die al een formulier heeft ingevuld. De formulieren worden niet in volgorde van binnenkomst behandeld.

  Naar de woningen
  Lees hoe de verkoop in zijn werk gaat