Verkoop Ceres gestart!

11 november '21

Het is zover: de verkoop van Ceres is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot donderdag 18 november 15:00 uur. Vrijdag 19 november worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Ceres, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen, totaal kun je dus maximaal 5 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot donderdag 18 november 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met donderdag 18 november 15.00 uur. Vrijdag 19 november vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail. 

image alt

Inkomensgrens

De 57 Ceres appartementen hebben een gemaximaliseerde koopsom. Om in aanmerking te komen voor een van deze appartementen is een inkomensgrens gesteld. Meer informatie over deze inkomensgrens en het aanleveren van een IB60 formulier vind je in dit nieuwsbericht

Inkomensgrens
image alt

Starterslening gemeente Maassluis

De Starterslening Maassluis is een aanvullende lening op een reguliere hypotheek. Deze lening is van toepassing op bestaande bouw en nieuwbouw en kan het verschil overbruggen tussen de prijs van de woning en de maximaal mogelijke hypotheek voor de koper. Wil jij meer weten over deze starterslening en of jij in aanmerking komt voor de lening? Bekijk dan de website van de gemeente Maassluis.

Normaliter geldt een maximale koopsom van € 220.000 voor de starterslening. Vanuit de gemeente Maassluis is besloten om (ondanks de koopsom van € 230.000) de starterslening ook beschikbaar te stellen voor de woningen van Ceres.

image alt

Download je brochure

Wil je graag een brochure hebben van jouw favoriete bouwnummer(s)? Ga naar de pagina Woningen, klik op jouw favoriete bouwnummer en scroll naar de button Downloaden brochure. Na het invullen van een aantal gegevens ontvang je van ons een e-mail met een link, waar je de door jou opgevraagde brochure kunt downloaden en eventueel zelf kan uitprinten. Heb je meerdere favoriete bouwnummers? Geen probleem! Herhaal dan bovenstaande stappen.

Naar de woningen

Verkoopdocumenten en contact

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust via de chat of telefonisch contact op met ons 088 – 71 22 820.

Neem contact op
  Bekijk de woningen
  Lees meer over een woning kopen