Vrijdag 12 februari was een memorabele dag voor de kopers van het type Kogge. Met het ingraven van een ‘tijdcapsule’ werd de start van de bouw van de 12 woningen gevierd.  Ook kregen een aantal kopers van het type Karveel de sleutel van hun woning.   

Tijdcapsule
Met een heerlijk zonnetje en een frisse bries was het vrijdag 12 februari gezellig druk op de bouwplaats van de 12 Kogge woningen. Na een kort woord van welkom door projectleider Kees van Rossum van BAM woningbouw en wethouder Arnold Keijzer van de gemeente Maassluis  werd de officiële handeling verricht.  Alle kopers en de wethouder kregen een ‘tijdcapsule’  die gevuld kon worden met bijvoorbeeld een krant, foto’s of andere voorwerpen die staan voor deze tijd. De kopers hebben in de grond waarop hun eigen woning komt te staan de ‘tijdcapsule’ ingegraven.  Na afloop verplaatste het gezelschap zich naar de brede school Het Balkon. Hier werd met de kopers geproost op een goed verloop van de bouw en konden de nieuwe buren elkaar ontmoeten.

Oplevering woningtype Karveel
Ook voor de achterburen was het een feestelijke dag. De eerste kopers van het woningtype Karveel kregen de sleutel van hun nieuwe woning. Kopers Ricardo Smitz en Nicole ’t Hart kregen symbolisch een chocolade sleutel uitgereikt door wethouder Arnold Keijzer. 

  Verken Maassluis
  Bekijk het woningaanbod