Wonen in Ceres? Doe een financiele check!

8 november '21

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van Ceres? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart.

image alt

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Nog geen financiële check gedaan?

Direct regelen? Vraag dan gemakkelijk een gratis financiële check aan bij de Rabobank. Financieel adviseurs Joost van Dragt, Els Geuzendam en Joyce Nonnekes staan klaar om jou te helpen.

Vraag een financiële check aan via onderstaande knop. De Rabobank neemt dan binnen een dag contact op om de financiële check in orde te maken. Dat kan in een half uurtje en volledig virtueel.

Financiële check aanvragen
image alt

Inkomensgrens 57 appartementen Ceres

Naast de financiële check geldt voor de appartementen van Ceres ook een inkomenseis. De appartementen hebben een koopsom van € 230.000 v.o.n. Voor alle appartementen is een inkomensgrens vastgesteld. Dit is een maximaal (gezamenlijk) bruto belastbaar jaarinkomen van € 60.000. Om aan te tonen dat je aan de inkomenseis voldoet vragen we je dit aan te tonen met een IB60 formulier van het belastingjaar 2020.

Meer informatie over de inkomensgrens
  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het laatste nieuws