Landinwaarts
Logo Logo

36 Laan- en Hofwoningen - verkoop gestart!

Deze woningen in Het Balkon van Maassluis zijn nu te koop. Zit jouw ideale huis erbij? Scroll naar beneden en lees hoe je 'm kan kopen!

Mijn Eigen Huis

Als je een woning wilt kopen in Het Balkon van Maassluis, dan heb je een account van Mijn Eigen Huis nodig. Na het inloggen controleer je of je favoriete woningen in je account staan, geef je jouw voorkeuren door en wacht je tenslotte de toewijzing af. Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Lees dan waarom dat nodig is en hoe je een account aanmaakt.

 • Stap 1

  Log in en check je favoriete woningen

  Log in op Mijn Eigen Huis en check je favoriete woningen. Staan je favoriete woningen er nog niet bij? Volg dan de stappen in Mijn Eigen Huis.

 • Stap 2

  Vul je gegevens aan en geef je voorkeuren door

  Woningen gefavoriet en wil je jouw voorkeuren doorgeven? Vul je persoonlijke gegevens aan, upload je financiële check in de Mijn Eigen Huis en geef je voorkeuren door!

 • Stap 3

  Wacht tenslotte de toewijzing af

  De inschrijving sluit op dinsdag 22 mei om 17.00 uur. Na de inschrijfperiode ontvang je uiterlijk 26 mei van ons bericht over de toewijzing van de huizen.


Alles over de woningen en het inschrijven

Bekijk alle beschikbare stukken van jouw favoriete huis. Heb je interesse in één van deze woningen geef dan je voorkeuren door.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?