100% verkocht

Opgeleverd

Nieuwbouwappartementen Neerlandia

Direct aan De Nieuwe Waterweg staat het appartementencomplex Neerlandia met maar liefst 76 luxe appartementen en penthouses. Dit is het zusje van de Albatros, het gebouw even verderop. Met een knipoog naar het verleden – de Neerlandia en Albatros waren sleepboten die op de Nieuwe Waterweg hun werk deden – gaat ook de Neerlandia hier voor anker.

Het zonnige zuidwesten

De schitterend vormgegeven appartemententoren heeft een lager deel met 7 woonlagen
en een hoge toren met 15 woonlagen. De ruime balkons en terrassen liggen allemaal aan deze zonnige zuidwestkant, waardoor je hier op een mooie dag lekker buiten zit. De balkons zijn voorzien van een glazen balustrade wat ervoor zorgt dat er vanuit de appartementen vrij zicht is.

image alt

Ieder uur een ander uitzicht

De nieuwbouwappartementen van Neerlandia liggen aan de noordzijde van de Nieuwe Waterweg, ook wel de Rechter Maasoever genoemd. Dit stuk van Het Balkon van Maassluis is een uniek gebied om te wonen, werken en recreëren. Met het steeds veranderende uitzicht op het water en daarachter, op de Linker Maasoever, de skyline van Europoort met ’s avonds een zee aan lichtjes. Het ene moment vaart er een zeecontainerschip voorbij en een uur later het grootste cruiseschip ter wereld!

image alt

Duurzaam en toekomstbestendig

Neerlandia is gebouwd voor de toekomst, het gebouw wordt verwarmd door middel van een bodemwarmtepomp installatie in combinatie met vloerverwarming. De appartementen in dit project bovendien een groen dak! En dat doen we niet alleen omdat het zo gezellig staat in de wijk.

Een groen dak zorgt ervoor dat jouw woning in de winter warm blijft en in de zomer lekker koel aanvoelt. Het werkt dus als een extra (geluids)isolatie. Door die extra laag is de dakbedekking ook beschermd tegen allerlei verschillende weersomstandigheden.

Samenwerking

De wijk ‘Het Balkon van Maassluis’ is een samenwerking tussen BPD en Maasdelta. De wijk biedt woningaanbod voor verschillende doelgroepen. Zo zijn er verschillende huurwoningen, starters appartementen, luxe appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd. De Neerlandia is gebouwd door Waal. Het ontwerp van de Neerlandia is van TVA Architecten uit Ede.