Bouw in volle gang

18 december '17

In Het Balkon is door aannemer Waal in de afgelopen periode hard gewerkt aan de bouw van de ruim 90 nieuwe woningen. In drie verschillende fases worden 61 appartementen, 19 hofwoningen en 12 boulevardwoningen en -appartementen gebouwd. Lees hier een korte update van de bouwplaats!

Hofwoningen
De afbouw van de Hofwoningen is in volle gang. Alle trappen zijn gemonteerd, in het eerste blok zijn de dekvloeren gereed en de eerste woningen zijn inmiddels voorzien van binnenwanden. Voor de kerst is aannemer Waal gestart met het plaatsen van de vensterbanken, het stucwerk en het tegelwerk.

Boulevardwoningen en boulevardappartementen
Het hoogste punt is bereikt! In de afgelopen weken is de laatste dakvloer gestort en is de aannemer gestart met de dakbedekking. Het eerste metselwerk is aangebracht en zal over een aantal weken goed zichtbaar zijn.

Appartementen De Albatros

Het casco van de 61 appartementen De Albatros krijgt steeds meer vorm. In de afgelopen weken is de begane grond vloer gestort en zijn de eerste vloerplaten van de terrassen gelegd. Aannemer Waal is nu druk bezig om de “tunnels” in elkaar te zetten. De tunnels zijn mallen die gebruikt wordt om de casco’s van het hoge gedeelte van het gebouw te maken. Naast de te storten onderdelen gaat de aannemer ook onderdelen als liftschachten en trappenhuizen monteren, die als het ware meegroeien met het op hoogte komen van de Albatros. 

Bouw Albatros
  Waar liggen de woningen?
  De woningen in Het Balkon