Eerste overeenkomsten Laan- en Hofwoningen getekend!

23 november '18

Vandaag zijn de eerste handtekeningen gezet onder de koop- en aannemingsovereenkomsten voor een Hofwoning in de tweede fase van de Laan- en Hofwoningen. In totaal bestaat de fase uit 23 prachtige woningen die aansluiten bij de architectuur van de wijk. Met twee terugkerende woningtypes kan je straks kiezen uit een ruime 5.4 meter brede Laanwoning met tuin op het zuidwesten en een Hofwoning van 4.8 meter breed aan een groen hof met aan de achterzijde een ruime tuin en 2 eigen parkeerplaatsen. Deze fase is tegelijk met de nieuwe Boulevardwoningen fase 2 in verkoop gegaan. Wij wensen de kopers alvast veel woonplezier in hun toekomstige woning!

Ook wonen in Het Balkon?

In deze fase met nieuwbouw gezinswoningen in Het Balkon zijn nog enkele nieuwbouwwoningen van 5.4 meter en met tuin op het zuiden beschikbaar. Kijk voor de beschikbare bouwnummers onder het woningaanbod.

 

image alt

Laanwoningen in het kort:

- Vanaf 130 m² woonoppervlakte
- 3 slaapkamers en een ruime zolder
- Complete badkamer, inclusief ligbad
- Tuin op het zuiden 

Bekijk de plattegronden en de afmetingen van de tuin en alle overige verkoopinformatie van deze prachtige nieuwbouwwoningen in Maassluis op de website. Is je interesse gewekt of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Bekijk de planning
  Naar het woningaanbod