Expositie over heerlijk wonen in Maassluis

28 november '17

Wil je zien welke geweldige mogelijkheden er zijn om te wonen in Maassluis? Bezoek dan de woonexpositie in het pand van Maassluis Info aan de Nieuwstraat 2. Daar, in de historische binnenstad van Maassluis, geeft Ervaar Maassluis een mooi overzicht van woningbouwprojecten in Maassluis. Ook Het Balkon van Maassluis kan je vinden in de woonexpositie! 

De expositie bestaat uit foto’s van bijzondere huizen en projecten in Maassluis. Het laat zien dat Maassluis de afgelopen jaren als woonstad grote stappen heeft gemaakt. 

Wonen in Maassluis biedt grote voordelen. Parkeren is gratis, er zijn verscheidene winkelcentra met een uitstekend aanbod en u kunt in een mum van tijd tot rust komen in het aantrekkelijke Midden-Delflandgebied.

Maassluis is strategisch gelegen tussen het Hoekse strand, Den Haag, Delft en Rotterdam. Maassluis is bovendien uitstekend bereikbaar per auto, fiets en met het openbaar vervoer. Zo zal vanaf februari 2018 de nieuwe lightrailverbinding gaan rijden. Wil je naar het strand? Een kwestie van een kwartiertje met de metro en u kunt genieten van het zand, de zee en de wind. Dagje shoppen in Rotterdam? Ga dan de andere kant op en dankzij de metro sta je in no time op de Coolsingel!

De tentoonstelling valt samen met Oktober Woonmaand. Wil je nóg meer weten over Maassluis? Ook dan bent je bij Maassluis Info aan het juiste adres. Want naast info over info over wonen, kun je alles te weten komen over werken en recreëren in Maassluis.

Meer informatie over Maassluis?
Kijk dan op www.ervaarmaassluis.nl of op www.facebook.com/ErvaarMaassluis.nl

  Naar het woningaanbod
  MorgenWonen-woningen 100% verkocht!