Bijna alle woningen in Het Balkon van Maassluis zijn verkocht. Tijd voor nieuw aanbod! En niet een klein beetje aanbod, maar bijna 100 woningen in verschillende prijsklasses. Wat kan je verwachten?

Boulevardwoningen
Pal aan de Nieuwe Waterweg komen 19 boulevardwoningen. Bij deze woningen met 3 of 4 volledige woonlagen is het gehele ontwerp gericht op het uitzicht . De huizen zijn minimaal 170 m2 groot en je kunt heel veel zelf bepalen. Van de positie van de voorgevel en de hoogte van de verdiepingen tot het plaatsen van meerdere balkons.

Hofwoningen
Achter de boulevardwoningen komen 19 hofwoningen verdeeld over 4 verschillende locaties. De architectuur sluit aan bij de huidige bebouwing in de straten Furie, Elbe en De Vuurbaak.

Appartementen
Ook wordt  er een appartementencomplex gerealiseerd langs de Nieuwe Waterweg. Het gebouw wordt een combinatie van laag- en hoogbouw met 2 penthouses op de hoogste verdieping.  De circa 60 appartementen hebben allemaal een prachtig uitzicht op het water.

Planning
De verwachting is dat de boulevardwoningen, hofwoningen en appartementen in juni 2016 in verkoop gaan. Schrijf je nu alvast in als belangstellende, wij houden je dan op de hoogte over de vorderingen rondom de woningen.

  Ontdek Maassluis
  Bekijk het woningaanbod