Viering start bouw 92 nieuwe woningen in Het Balkon van Maassluis

23 juni '17

In mei is gestart met het heiwerk van de 12 boulevardwoningen en –appartementen en  de 19 Hofwoningen in Het Balkon van Maassluis. Ook wordt eind juni gestart met de bouw van de 61 appartementen van appartementencomplex De Albatros. Vrijdag 23 juni werd dit met de kopers, Wethouder Arnold Keijzer van de gemeente Maassluis, aannemer Waal en Ontwikkelingscombinatie Balkon Maassluis C.V. (een samenwerking van BPD Ontwikkeling B.V. en Maasdelta Groep) gevierd op de bouwplaats met het slaan van een feestelijke eerste paal.

38 meter lange heipaal

Het was vrijdag druk op de bouwplaats aan de Santplaet in het Balkon van Maassluis. Na een welkomstwoord van Esther den Breejen, projectmanager bij BPD Ontwikkeling B.V., brak het moment aan voor de officiële handeling. Onder toeziend oog van ruim 150 toekomstige bewoners werd de 38 meter lange eerste paal door Wethouder Arnold Keijzer geslagen. Na afloop verplaatste het gezelschap zich naar de tent op de bouwplaats. Hier werd met de kopers geproost en konden de nieuwe buren elkaar ontmoeten.

Volgende fases na de zomer in verkoop

Het feit dat de start verkoop van de 92 woningen een succes was, stimuleert ons om door te pakken met de volgende fases waarin 12 nieuwe hofwoningen en 9 drie- en vierlaags boulevardwoningen komen. Naar verwachting gaat de verkoop direct na de zomer van start. Ook start na de zomer de verkoop van de 17 “kant en klare” MorgenWonen-woningen die komen langs Het Lage Licht. Deze woningen worden in twee weken gebouwd en compleet afgewerkt met vloer,- en wandafwerking, complete keuken, sanitair en ook de tuin is aangelegd. Het is ook nog eens een duurzame woning op basis van het ‘nul op de meter’ principe.

  Bekijk het woningaanbod
  Naar het vorige nieuwsbericht