Nieuwbouw in Maassluis

Een historisch pareltje langs de Nieuwe Waterweg. Zo noemt de plaatselijke VVV de stad Maassluis. Eeuwenlang is de zee, en met name de sleepvaart, de voornaamste levensbron geweest. Overal in de stad is het verleden terug te zien. Het maakt Maassluis tot een pittoresk stadje, met grachtjes en monumentale panden en met ruim veertig rijksmonumenten.

Tegelijkertijd is Maassluis een moderne stad met een hoog voorzieningenniveau. Het vormt voor veel gezinnen een aangename uitvalsbasis van steden als Rotterdam en Den Haag. Maassluis is de perfecte plek voor jouw nieuwbouwhuis.

Waterrijk wonen

Waterrijk wonen in sfeervol Maassluis

buurt
kind met ouders

Staat hier jouw droomwoning?

Erop uit in Maassluis

Maassluis is het podium voor eigentijds vermaak. Voor uitgebreid winkelen in het centrum of in winkelcentrum Koningshoek, voor een hapje en drankje in een van de cafés of restaurants. Uitgaan kan verder in de discotheek, het theater of het filmhuis.

Ook de groene kant van Maassluis mag er zijn. De stad is een mooie uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door bijvoorbeeld het natuur- en recreatiegebied Midden-Delfland. Watersporters kunnen ‘om de hoek’ hun hart ophalen bij de Krabbe- en Foppenplas. En vanaf het veer tussen het Bommeer en de Kwakelweg heb je een prachtig uitzicht over natuurgebied de Vlietlanden.

Maassluis. Pittoresk en monumentaal, maar evengoed modern met prachtige nieuwbouw en met een hoog voorzieningenniveau. Iets voor jou?

Scholen, sport en meer in de buurt Wat kun je doen in Maassluis?
Wil jij hier wonen? Bekijk het woningaanbod