In Het Baken heb je alles bij de hand

Ook voor de fietsliefhebber is Het Baken de ideale uitvalsbasis. Vanaf hier verken je eenvoudig stad en platteland. Neem het veer naar de overkant en fiets door naar het historische Brielle. Of volg de Koning Willem Alexander Boulevard helemaal tot aan Hoek van Holland. Via Maassluis en langs Het Baken lopen diverse fietsroutes om de groene en waterrijke omgeving te kunnen verkennen. Natuurgebied Midden-Delfland, de Broekpolder richting Schiedam, de Ackerdijkse Plassen…de mogelijkheden zijn eindeloos.

image alt

Boodschappen en winkelen

Het Baken ligt in de nieuwe wijk Het Balkon van Maassluis, naast het Sterrenbos en aan het Scheur. Je vindt hier niet alleen mooie vergezichten en genoeg parkeerplek voor je bezoek, maar ook fijne speeltuintjes, een kindcentrum en alle ruimte om de omgeving te verkennen. Vanaf je appartement wandel je zo naar winkelcentrum Koningshoek. Het is de plek voor je dagelijkse boodschappen, een mooie bos bloemen of even een kopje koffie. Naast dit winkelcentrum ligt ook een theater, een bibliotheek en iets verderop het Franciscus Ziekenhuis. In het historische centrum van Maassluis vind je alles van drogisterij tot juwelier en van fijne koffiebarretjes tot luxe restaurants en gezellige terrassen. Pak je de fiets, dan ben je er met tien minuten.

het baken nieuwbouw in maassluis

Sport en ontspanning

De Koning Willem Alexander Boulevard: favoriet bij vele Maassluissenaren én uitgelezen plek voor een heerlijk rondje hardlopen. Of haal je sportieve hart op bij het multicourt, vlak naast Het Baken. Er is hier ruimte voor een potje voetbal, handbal, hockey of basketbal en zelfs de mogelijkheid een volleybalnet op te hangen. Er zijn diverse sportclubs in de omgeving, een zwembad op fietsafstand en om de hoek ligt natuurspeeltuin Avonturis. Een ideale plek voor die spontane picknick met de hele familie. Maassluis heeft daarnaast ook twee musea en er zijn diverse gezellige jaarlijkse evenementen, zoals het Varend Corso, Week van de Cultuur en de alom bekende Furieade.

image alt

Voel de natuur

Knisperend gras onder je voeten of zand tussen je tenen. Vanuit Het Balkon van Maassluis kan het allebei. Het Sterrenbos, direct naast Het Baken, is het perfecte park voor een wandeling met de hond. Je trouwe viervoeter mag hier lekker loslopen. En als je wilt wandel of fiets je, via de boulevard, zo tot aan Hoek van Holland. Natuurgebied de Boonerlucht ligt aan de oostkant van Maassluis en natuurreservaat Vlietlanden ten noorden van de stad. Het water op kan in het waterrijke Maassluis natuurlijk ook. Tijdens het vaarseizoen kan je elke zaterdag mee met een van de schepen uit de haven. Zo wordt genieten van de afwisseling tussen water, natuur en stad wel heel makkelijk!

image alt

Dat is fijn thuiskomen

Na een verfrissende fietstocht parkeer je je fiets eenvoudig in de berging beneden. Even opladen is geen probleem, zo staat je fiets altijd klaar voor een volgende ontdekkingstocht. Elk appartement beschikt daarnaast over minimaal 1 eigen parkeerplek achter de slagboom. Heb je een elektrische auto? De centrale parkeerplaats van Het Baken heeft een laadpaal waar bewoners gebruik van kunnen maken. Of kies ervoor een oplaadstation aan te laten brengen bij jouw eigen parkeerplek. Uiteraard zijn er ook diverse mogelijkheden om je nieuwe appartement geheel aan te passen aan jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een warmtepomp die ook kan koelen, of screens voor de ramen. Kies wat bij jou past en maak jouw appartement de ultieme plek om thuis te komen.

Het Baken is goed bereikbaar Auto, fiets, ov?
Welk appartement kiezen jullie? Bekijk Het Baken