Zo goed bereikbaar is Het Baken

Spontaan met de metro naar het museum in Rotterdam, al rijdend de Zeeuwse eilanden verkennen of de fiets pakken als ineens de zon schijnt. Wat jouw favoriet ook is, vanuit Het Baken kan het. Want dit nieuwe appartementencomplex aan Het Scheur is niet alleen ideaal gelegen tussen stad en strand, maar ook uitstekend bereikbaar.

image alt

Met de auto ben je er zo

De luxe appartementen van Het Baken vind je in het zuidwesten van nieuwbouwproject Het Balkon van Maassluis. Dit is dé nieuwe woonwijk langs de Koning Willem Alexander Boulevard aan het Scheur. Direct aan het water, pal naast groen en eenvoudig te bereiken. Met afslag 7 op de A20 rijd je in één weg zo naar je nieuwe woning. Vanaf daar ligt de wereld aan je voeten. Met diezelfde A20 sta je namelijk met een half uur in Delft, met een uur in Utrecht en met anderhalf uur op de Grote Markt van Antwerpen. Ideaal voor spontane plannen.

Het OV ligt om de hoek

Trek de voordeur achter je dicht en met slechts drie minuten lopen sta je al bij metrostation Maassluis West. Lijn B brengt je vanaf hier elke tien minuten waar je maar wilt. De Rotterdamse binnenstad verkennen? Met iets meer dan een half uur ben je er. Liever uitwaaien aan het strand? Neem de metro de andere kant op en slechts 12 minuten later sta jij met je voeten in het zand, op het strand van Hoek van Holland.

image alt

Met de fiets op pad

Ook voor de fietsliefhebber is Het Baken de ideale uitvalsbasis. Vanaf hier verken je eenvoudig stad en platteland. Neem het veer naar de overkant en fiets door naar het historische Brielle. Of volg de Koning Willem Alexander Boulevard helemaal tot aan Hoek van Holland. Via Maassluis en langs Het Baken lopen diverse fietsroutes om de groene en waterrijke omgeving te kunnen verkennen. Natuurgebied Midden-Delfland, de Broekpolder richting Schiedam, de Ackerdijkse Plassen…de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wanneer gebeurt wat? Planning Het Baken
Voorzieningen in buurt Wat is er te doen?