Logo Logo

Neerlandia komt eraan! Het zusje van de Albatros gaat rond de zomer in verkoop. Hier komen maar liefst 76 appartementen en penthouses, met direct uitzicht op de Nieuwe Waterweg.

Lees verder

De druk bevaren Nieuwe Waterweg en de havenindustrie vormen het fraaie decor van het Balkon van Maassluis. Deze levendige plek aan het water biedt huis aan ruime boulevardwoningen met maar liefst 4 woonlagen. Met het historische centrum van Maassluis en de natuurspeeltuin binnen handbereik is dit de ultieme plek om aan het water te genieten.

Lees verder

De gemeente is bezig met de voorbereidingen voor een zogenaamde langzame verkeersverbinding in het verlengde van het spoorovergang bij Station Maassluis-West. Het plan voor deze verkeersverbinding wil de gemeente graag aan je presenteren. Ze nodigen je daarom van harte uit voor de inloopavond op onderstaande datum, tijdstip en locatie.

Lees verder

Vandaag zijn de eerste handtekeningen gezet onder de koop- en aannemingsovereenkomsten voor een Hofwoning in de tweede fase van de Laan- en Hofwoningen. Wij wensen de kopers alvast veel woonplezier in hun toekomstige woning!

Lees verder

Appartementen De Albatros zijn uit de steigers en de komende periode worden de casco's geplaatst van de Hofwoningen fase 2!

Lees verder

De gemeente Maassluis is bezig met de voorbereiding van een langzame verkeersverbinding om van het Balkon, Avonturis en het fietspad langs de Waterweg naar Station Maassluis West en winkelcentrum Koningshoek te komen en uiteraard andersom.

Lees verder

De tijdelijke speelplek aan de Jacob van Heemskercklaan, schuin tegenover IKC het Balkon, is weggehaald. De speelplek is in overleg met de aannemer zo lang mogelijk in stand gehouden, waardoor er toch een aantal maanden langer van gebruik is gemaakt. Dit najaar is het zover: de tijdelijke speelplek maakt plaats voor de nieuwe Laanwoningen die op deze plek worden gerealiseerd.

Lees verder

Goed nieuws! De overeenkomsten voor de laatste woning in de eerste fase van de Laan- en Hofwoningen zijn deze week getekend! Deze fase met 36 Laan- en Hofwoningen is nu 100% verkocht. We wensen de kopers veel woonplezier in toekomstige nieuwe woning!

Lees verder

Alle informatie over de nieuwe Laan- en Hofwoningen en de Boulevardwoningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Het is tijd voor nieuwe woningen in Het Balkon van Maassluis. Op donderdag 25 oktober start online de verkoop van de 23 nieuwe Laan- en Hofwoningen en de 9 Boulevardwoningen.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?