Logo Logo

Bouw in volle gang

In Het Balkon is door aannemer Waal in de afgelopen periode hard gewerkt aan de bouw van de ruim 90 nieuwe woningen. In drie verschillende fases worden 61 appartementen, 19 hofwoningen en 12 boulevardwoningen en -appartementen gebouwd. Lees hier een korte update van de bouwplaats!.

Lees verder

Wil je zien welke geweldige mogelijkheden er zijn om te wonen in Maassluis? Bezoek dan de woonexpositie in het pand van Maassluis Info aan de Nieuwstraat 2. Daar, in de historische binnenstad van Maassluis, geeft Ervaar Maassluis een mooi overzicht van woningbouwprojecten in Maassluis.

Lees verder

Lees waarom je een persoonlijk account nodig hebt als je straks een huis wilt kopen in Het Balkon van Maassluis. Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Goed nieuws! Op 19 september is de verkoop van de 17 MorgenWonen-woningen gestart en gisteren is de laatste woning verkocht! Kopers van harte gefeliciteerd!

Lees verder

De verkoop van de 12 nieuwe Hofwoningen en 17 'kant-en-klare' MorgenWonen-woningen is gestart! Heb je belangstelling in een van deze woningen? Schrijf je dan direct in!

Lees verder

Waar liggen de woningen in de verschillende fases in het Balkon van Maassluis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Alle woningen staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de nieuwe Hofwoningen of MorgenWonen-woningen? Lees dan verder hoe de verkoopprocedure in z'n werk gaat.

Lees verder

De datum van de start verkoop is bekend! Op dinsdag 19 september gaat de verkoop van twee nieuwe fases met gezinswoningen in het Balkon van Maassluis van start.

Lees verder

De 17 nieuwe woningen die langs Het Lage Licht komen zijn nul-op-de-meter-woningen. Wat dat inhoudt? Deze woningen zijn zeer energiezuinig en wekken hun eigen energie op. Oftewel een woning waarbij je jaarlijkse energierekening, bij normaal energieverbruik op €0,- uit komt en die ook nog eens hartstikke duurzaam is!

Lees verder

Het gaat goed met de woningen in het Balkon van Maassluis, dus is het tijd voor niet één maar twee nieuwe fases! Direct na de zomer gaat de verkoop van de 12 nieuwe hofwoningen én 17 MorgenWonen-woningen van start!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?