Logo Logo

Het is tijd voor nieuwe woningen in Het Balkon van Maassluis. Op donderdag 25 oktober start online de verkoop van de 23 nieuwe Laan- en Hofwoningen en de 9 Boulevardwoningen.

Lees verder

De financiële check is een belangrijk onderdeel bij de toewijzing van de 23 nieuwe Laan- en Hofwoningen en 9 Boulevardwoningen. Heeft meer dan 1 kandidaat een voorkeur voor hetzelfde huis? Dan kijken wij bij de toewijzing namelijk of iemand een financiële check heeft gedaan.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de 23 nieuwe Laanwoningen, Hofwoningen of 9 Boulevardwoningen? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

In de 2e fase van de Laan- en Hofwoningen woon je straks schitterend langs de mooie Jacob van Heemskerklaan of aan de een groen, autovrij hof. In totaal bestaat de fase uit 23 prachtige woningen die aansluiten bij architectuur van de wijk.

Lees verder

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Als je in Het Balkon van Maassluis woont vaart letterlijk de wereld aan je voorbij. Benieuwd hoe het is om zo te wonen? Bekijk de prachtige foto's en de video!

Lees verder

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

Goed nieuws! De bouw van de 36 Laan- en Hofwoningen gaat definitief van start. Naar verwachting start aannemer Waal medio november met de (bouw)werkzaamheden.

Lees verder

Een half jaar geleden startte de bouw van de 17 MorgenWonen-woningen in Het Balkon van Maassluis en vandaag namen de eerste kopers de sleutel van hun nieuwe duurzame woning in ontvangst. Familie Van den Heuvel kreeg voor hun woning van de nieuwe wethouder Bouwen en Wonen de heer S.B. Kuiper de sleutel overhandigd.

Lees verder

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen in Het Balkon van Maassluis? Lees de laatste stand van zaken in het informatiebulletin! In deze editie komen onder andere de stand van zaken stationsgebied, de seizoensopening van Avonturis en bouwvoortgang van de woningen aan bod!

Lees verder

Vorige week is van de eerste fase boulevardwoningen en -appartementen de laatste koopovereenkomst getekend. Alle woningen in deze fase zijn nu verkocht! Wij wensen alle kopers alvast heel veel woonplezier!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?