Planning Het Baken

In de wijk Boulevard, het nieuwbouwplan in Het Balkon van Maassluis, realiseren we circa verschillende appartementen en woningen. Die bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fases die we na elkaar in verkoop brengen. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de start verkoop en de nieuwbouwplanning van De Boulevard

Het Baken is in verkoop

De verkoop van 59 woningen in het Baken is gestart. 

Alle beschikbare woningen staan online, met onder andere de belangrijkste kenmerken en de definitieve prijzen. Zijn er na de toewijzing nog bouwnummers vrij? Dan kun je op deze vrije bouwnummers direct een optie aanvragen. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

 

Bekijk het woningaanbod

Prognose start bouw en oplevering Het Baken

Goed nieuws! De bouw van Het Baken gaat starten. Naar verwachting zal de bouw starten in het tweede kwartaal van 2024. Als alles volgens planning verloopt, kunnen de 1e woningen begin 2027 worden opgeleverd. Aan deze prognose kunnen geen rechten worden ontleend, omdat deze ook afhankelijk is van onvoorziene zaken als hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of vertraging bij nutsbedrijven. De aannemer houdt je op de hoogte van de planning via de nieuwsbrief.

Wat is er te doen in de buurt? Voorzieningen Het Baken
Welk appartement kiezen jullie? Bekijk het aanbod