57 appartementen Ceres opgeleverd

28 september '23

Vorige week overhandigde wethouder Sjoerd Kuiper van gemeente Maassluis een bos bloemen aan één van de kopers van een appartementgebouw Ceres. Eind september zijn alle appartementen opgeleverd.

image alt

Wethouder Sjoerd Kuiper : "Ik feliciteer de nieuwe bewoners met hun prachtige nieuwe, duurzame woningen op het Balkon. Het Balkon is een mooie wijk geworden, met een prachtige architectuur een uniek uitzicht op de rivier en de haven en ligt ideaal bij de metrohalte en de Koningshoek. Ik ben er als wethouder volkshuisvesting bijzonder trots op dat we in deze wijk naast alle andere prachtige woningen ook sociale huurwoningen en deze betaalbare koopwoningen hebben kunnen bouwen. Deze 57 appartementen zijn heel hard nodig voor de starters, herstarters en andere kopers die heel moeilijk een betaalbare woning kunnen vinden. Hier maken we het verschil voor onze inwoners!"

image alt

Comfortabel, duurzaam en voor iedereen

De woningen op Het Balkon van Maassluis zijn ontworpen met aandacht voor modern comfort en stijl. Elke woning beschikt over eigentijdse voorzieningen en is gebouwd om aan de hedendaagse milieunormen te voldoen. Deze locatie biedt bovendien gemakkelijke toegang tot voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden.

image alt

Aart Reitsma, ontwikkelaar bij BPD, is trots dat de woningen opgeleverd zijn "De oplevering van deze 57 betaalbare koopwoningen is het resultaat van de gezamenlijke inzet van de betrokken partijen. Gezamenlijk creëren we op Het Balkon van Maassluis een prachtige wijk met woonmogelijkheden voor iedereen."

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een nieuwbouwappartement in Het Baken kopen? Bekijk het beschikbare aanbod