Het woningaanbod in de eerste fase bestaat uit 8 boulevardwoningen en 4 ruime boulevard appartementen. De boulevardwoningen met 3 volledige verdiepingslagen kun je naar eigen inzicht indelen. Van de positie van de trap tot het creëren van vides. Alle woningen liggen op een unieke plek aan de Nieuwe Waterweg. Altijd en overal genieten van het zicht op het water, hoe fijn is dat!

boulevardwoningen fase 1
4 oktober 2016

Reserveer 4 oktober alvast in je agenda!

Dinsdag 4 oktober start de verkoop van de eerste fase van de boulevardwoningen in Het Balkon van Maassluis. Aan het begin van de avond gaat de verkoop van start. Reserveer deze datum alvast in je agenda. Schijf je in op jouw favoriete woningtype in deze fase en ontvangt per e-mail meer informatie over de start verkoop.

Waar ligt fase 1?

In het midden van Het Balkon van Maassluis, aan het einde van de straat Vuurbaak, liggen de nieuwe boulevardwoningen en appartementen. Alle woningen en appartementen hebben een ruim terras of balkon op het zuidwesten met uitzicht over De Nieuwe Waterweg en een parkeerplaats op eigen terrein aan de achterkant van de woning. 

Bekijk hier de situatietekening

situatie boulevardwoningen