Bouwnummers Het Baken online

5 augustus '22

Goed nieuws! Alle 59 bouwnummers van Het Baken zijn nu op de website te bekijken. Ga op zoek naar jouw perfecte woning zodat je goed bent voorbereid wanneer de verkoop start.

image alt

Welk bouwnummer is jouw droomwoning?

Heb je interesse in een woning van Het Baken? Ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Je krijgt dan een mail met de link naar de verkooppagina op moment van verkoop. Hier vind je onder andere de verkooptekeningen, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en overige verkoopstukken.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Maak dan een account aan in 'mijn Eigen Huis'. Hier zie je in één overzicht wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Heb jij jouw favoriete woning al geliked?

Bekijk de woningen
image alt

Definitieve exterieur impressies

Naast de bouwnummers zijn ook de definitieve exterieur impressies te vinden bij het woningaanbod. Ook de verkooptekeningen staan online. In de aanloop naar de start verkoop volgen de overige verkoopdocumenten. Uiteraard informeren we jou wanneer er meer informatie beschikbaar is.

De impressies geven een eerste indruk van de mogelijkheden van jouw nieuwe woning. Uiteraard kun je de woning helemaal zelf inrichten en stylen. Om een mooi beeld te geven van hoe de woningen eruit kunnen zien is op de impressies soms meerwerk of zelf aangebrachte wijzigingen te zien. Vanaf start verkoop vind je in de verkoopstukken alle details van jouw woning.

image alt

Planning start verkoop

Heb jij interesse in een woning, dan ben je vast benieuwd naar de start verkoop datum. Naar verwachting start in september de verkoop van de 59 woningen van Het Baken. Heb jij je NAW-gegevens al achter gelaten bij jouw favoriete bouwnummer? Dan houden we jou per mail op de hoogte zodra we meer informatie hebben.

  Bekijk de woningen
  Lees meer over het kopen van een woning