Datum start verkoop Boulevardwoningen fase 3 bekend

19 maart '20

Op maandag 30 maart om 17.00 uur is het zover, dan gaan de Boulevardwoningen en -appartementen fase 3 online in verkoop. Vanaf dat moment kun je je tot woensdag 8 april om 17.00 uur inschrijven op jouw favoriete bouwnummer(s). Lees snel verder hoe de rest van de verkoop werkt!

Woningen gaan online in verkoop

Wij waren voornemens om voor deze nieuwe fase van Het Balkon een verkoopbijeenkomst te organiseren, maar vanwege het Corona-virus hebben we besloten de woningen zonder evenement in verkoop te brengen. We vinden het heel jammer, maar de gezondheid en veiligheid van onze klanten staat voorop! Goed nieuws; je maakt nog steeds evenveel kans op een woning. Het is namelijk niet nodig om daarvoor naar een evenement te komen. Meer weten? 

image alt

Meld je aan

Als jij je hebt aangemeld als belangstellende voor de Boulevardwoningen van fase 3, door één van de woningen een hartje te geven, krijg je maandag 30 maart om 17.00 een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de verkoopbrochure, verkooptekeningen, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. Je hebt tot woensdag 8 april om 17.00 uur de tijd om je in te schrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur.

Let op:
Heb je je nog niet ingeschreven voor de Boulevardwoningen fase 3? Ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Alleen dan ontvang je een link naar de verkoopdocumenten.

Ga naar de woningen

Verkoopbrochure

We hebben voor de Boulevardwoningen- en appartementen een mooie verkoopbrochure gemaakt. Deze vind je online tussen alle verkoopdocumenten zodra de verkoop is gestart. Vind je het prettiger om een gedrukte verkoopbrochure in handen te hebben? Dat is mogelijk! Je kunt deze vanaf dinsdag 31 maart afhalen bij Koeze Makelaars, P.C. Hooftlaan 388 in Maassluis (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur of bij BPD Ontwikkeling, Poortweg 2 in Delft (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur).

image alt

Je kunt altijd bij ons terecht!

Team Het Balkon van Maassluis blijft de komende weken gewoon bereikbaar. Heb je vragen? Je kunt altijd bij ons terecht en zijn er voor al jouw vragen! Je kunt ons zoals altijd telefonisch, per chat of per e-mail bereiken. Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur beschikbaar, op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

  Over de Boulevardwoningen
  Bekijk het laatste nieuws