De bouwnummers van Ebro staan online

29 september '21

Goed nieuws! Alle 32 bouwnummers van Ebro zijn nu op de website te bekijken. Ga op zoek naar jouw perfecte woning zodat je goed bent voorbereid wanneer de verkoop start.

image alt

Welk bouwnummer is jouw droomwoning?

Welke woning spreekt jou het meeste aan? Welke je ook kiest, je hebt een eigen parkeerplaats.

Heb je interesse in een woning van Ebro? Ga dan naar de woning van jouw keuze en laat je NAW-gegevens achter. Je krijgt dan een mail met de link naar de verkooppagina op moment van verkoop. Hier vind je onder andere de verkooptekeningen, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en overige verkoopstukken.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Maak dan een account aan in 'mijn Eigen Huis'. Hier zie je in één overzicht wat jouw favoriete woningen zijn, geef je digitaal jouw voorkeuren door als de verkoop start en beheer je jouw voorkeuren gewoon online. Heb jij jouw favoriete woning al geliked?

image alt

Definitieve impressies

Naast de bouwnummers zijn ook de definitieve impressies te vinden bij het woningaanbod. Belangrijk om te weten is dat er bij de interieurimpressies gebruik is gemaakt van enkele meerwerkopties en eigen aanpassingen. Dit om een mooi beeld te geven van de mogelijkheden.

image alt

Start verkoop

Heb jij interesse in een woning, dan ben je vast benieuwd naar de start verkoop datum. De definitieve datum weten we nog niet, maar we verwachten begin november met het project in verkoop te gaan. Heb jij je NAW-gegevens al achter gelaten bij jouw favoriete bouwnummer? Dan houden we jou per mail op de hoogte zodra we meer informatie hebben.

  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen