Geniet elke dag van je balkon

25 april '24

Elke dag vanaf je eigen terras uitkijken over het Scheur. Het kan straks in Het Baken. Want alle brede leefbalkons zijn standaard voorzien van balkonbeglazing. Dat betekent zowel in de zomer als in de winter volop genieten van je eigen buitenruimte.

Het hele jaar door fijn

Wat het weer ook is, met balkonbeglazing geniet je ieder moment van je balkon met uitzicht op het water. Het onderste deel zit vast en bestaat uit een metalen constructie met veiligheidsglas. Je zit dus veilig zonder hinder van het uitzicht of de kou, regen en wind. Het bovenste deel schuif en vouw je gemakkelijk open, deels open of lekker helemaal dicht. Zo krijgt je balkon in een handomdraai een extra dimensie en zit je heerlijk, ongeacht het weer!

balkon1

Makkelijk te bedienen en schoon te maken

Dankzij het handige railssysteem bepaal jij straks zelf of je de beglazing van het balkon opent of sluit. De glaspanelen schuiven gemakkelijk door de rails en aan het eind klap je ze weg, zodat je optimaal kan genieten van het uitzicht. En doordat de panelen naar binnen schuiven kun je ze relatief eenvoudig en veilig schoonmaken vanaf het balkon.

* Bij de middelste appartementen is enkel het diepe deel van het balkon afsluitbaar. Er blijft een klein stukje open door het zogenaamde zeembalkon. Kijk voor meer informatie hierover in de Technische Omschrijving en de Verkooptekeningen.

Terug naar nieuws Meer lezen?
Vragen? Neem contact op