Op dinsdag 4 oktober start de verkoop van de 8 boulevardwoningen en 4 boulevard appartementen in Het Balkon van Maassluis. Heb je interesse in één van deze mooie woningen? Lees dan verder hoe je deze woning kunt bemachtigen.

1) Inzage in de verkoopstukken
Ben je ingeschreven als belangstellende? Dan sturen wij je een paar dagen voor de start verkoop een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en de verkooptekeningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

2) Verkoopbijeenkomst op 4 oktober
Op dinsdag 4 oktober is er een verkoopbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ontvang je de gedrukte brochure en heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Je bent tussen 17.30 en 19.00 uur van harte welkom bij Grandcafé 't Hoofd aan de Burgemeester de Jonghkade 35 in Maassluis.

3) Invullen en insturen inschrijfformulier
Iedereen die zich heeft aangemeld bij een of meerdere woningtypen van de eerste fase ontvangt op dinsdag 4 oktober een email met een link naar het digitale inschrijfformulier. In dat formulier kun je je voorkeur voor de bouwnummers opgeven. Na de verkoopbijeenkomst heb je een aantal dagen de tijd om het inschrijfformulier in te sturen. De sluitingsdatum hiervan is dinsdag 11 oktober om 17.00 uur.

4) Toewijzing en loting
Vervolgens worden de woning toegewezen aan de hand van de voorkeurbouwnummers die je aan ons door hebt gegeven. Je kunt meerdere bouwnummers als voorkeur opgeven. Als meerdere belangstellenden zich inschrijven voor hetzelfde bouwnummer vindt er een loting plaats.

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst
Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt uiterlijk vrijdag 14 oktober van ons een bericht of één van de woningen voor je is gereserveerd. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op voor een gesprek.