Karakteristieke boulevardwoning aan de Nieuwe Waterweg

29 januari '19

De druk bevaren Nieuwe Waterweg en de havenindustrie vormen het fraaie decor van het Balkon van Maassluis. Deze levendige plek aan het water biedt huis aan ruime boulevardwoningen met maar liefst 4 woonlagen. Met het historische centrum van Maassluis en de natuurspeeltuin binnen handbereik is dit de ultieme plek om aan het water te genieten.

Maritieme nieuwbouw

Deze waterwoningen in de Boulevardwijk bestaan uit 4 volledige woonlagen met een woonoppervlak van maar liefst 285 m2. De fraai gemetselde steunberen van de zonovergoten terrassen aan de boulevard bieden overdag beschutting tegen de wind en stralen ‘s avonds de warmte van de zon uit. De perfecte plek om op een zwoele zomeravond een barbecue te organiseren en te kijken hoe de wereld letterlijk aan je voorbij vaart. 

De woningen zijn volledig naar eigen voorkeur in te delen. Heb jij een groot gezin, dan ga je voor 6 riante woningbrede slaapkamers. Of kies voor een loftachtige opzet en waan je in industriële New Yorkse sferen. De gevelvullende raampartijen aan de waterzijde, bieden een spectaculair uitzicht over de Nieuwe Waterweg. De openslaande deuren leiden naar de ruime tuin waar je ‘s ochtends geniet van een heerlijk kopje koffie in de zon en langzaam wakker wordt met uitzicht op de vaart. Daarnaast parkeer je de auto gewoon op eigen terrein. Wat een vrijheid! 

Interesse?

Zie jij jezelf al helemaal wonen aan de Nieuwe Waterweg? Dan heb je geluk. Er zijn nog enkele bouwnummers van dit woningtype beschikbaar. Ook gaan er binnenkort nieuwe woningen in verkoop. Bekijk het actuele woningaanbod via de pagina woningen of neem contact met ons op.

Bekijk de vrije woningen
Volg de vorderingen in Maassluis Bekijk de planning
Wonen aan de Nieuwe Waterweg? Bekijk de beschikbare woningen