Nieuwbouwappartement in Het Baken opgeleverd met sanitair, keuken en tegelwerk

23 mei '23

Stel je eens voor. Eigenaar worden van een nieuwbouwappartement in Het Baken in Het Balkon van Maassluis en niet hoeven na te denken over het sanitair, tegelwerk en de keuken. Alles zit er namelijk al in. Leuk extraatje toch? In de wijk Boulevard komt nog één fase bestaande uit 59 luxe appartementen, die standaard worden opgeleverd met sanitair van Villeroy & Boch mét Grohe kranen en een fraaie keuken van Keukenvision. Wat een luxe! Interesse in één van deze appartementen? Dit kun je verwachten!

image alt

Sanitair

Zowel de badkamer als het toilet sanitair is van Villeroy & Boch. Het toilet is een Villeroy & Boch Architectura DirectFlush diepspoel wit. Ook de wastafel is van hetzelfde type namelijk Architectura wit met de afmetingen 36 x 26 cm. De badkamer is voorzien van een inloopdouche Novellini Lunes met wandsteun, een witte wastafel Architecture met de afmetingen 60 x 47 cm, een spiegel ‘More to See One’ met geïntegreerde LED (60 x 60 x 3 cm) en een witte elektrische radiator Vasco Bathline BB-EL 50 x 171 cm. De leidingen worden uiteraard weggewerkt in de muur. Het is ook mogelijk om optioneel te kiezen voor een ligbad.

De fonteinkraan bij de wastafel in het toilet, is een Grohe Concetto toiletkraan. De wastafel in de badkamer krijgt ook dit type kraan, maar hier is het een thermostaatkraan met een optie voor koud en warm water. De douchekraan is een Grohe Grohtherm 800 met Tempesta II glijstangset in de kleur chroom.

Sanitairbrochure

Tegelwerk

Met alleen sanitair ben je er nog niet, ook aan het tegelwerk is extra aandacht besteed. Zo krijgen de badkamer en het toilet een standaard tegelpakket. De witte wandtegels van het toilet zijn mat in formaat 25 x 40 cm met zilvergrijze voeg en de zwarte vloertegels zijn 45 x 45 cm met basalt voeg. Ook in de badkamer liggen deze zwarte vloertegels. Op de wand zitten witte, matte tegels in formaat 25 x 40 cm met zilvergrijze voeg. Naast dit standaard pakket krijg je de mogelijkheid om de ruimtes, in overleg met Tegelidee, naar eigen wens in te richten. Hiervoor heeft Tegel Idee ook projectpakketten die gunstig geprijsd zijn. Met het grote assortiment wand- en vloertegels kun je eindeloze mogelijkheden creëren!

Tegelwerkbrochure
image alt

Keuken

Ook de keuken wordt geheel uit handen genomen. De gloednieuwe keuken die standaard wordt opgenomen in de v.o.n. prijs is inclusief:

  • Kasten (keuze uit 9 verschillende frontkleuren)
  • Composiet werkblad (keuze uit ca. 13 kleuren)
  • RVS spoelbak en één hendel mengkraan
  • Diverse inbouwapparatuur
  • Montage van de keukenmeubelen
  • Aansluiten van de apparatuur, spoelbak en kraan

Wil je meer weten over de keuken of informatie over trends en kleuren? Bekijk dan de brochure.

Keukenbrochure

Andere wensen? Wij denken graag mee

Met deze standaardafwerking ben je in elk geval verzekerd van een inrichting die lang meegaat. Uiteraard zijn smaak en wensen persoonlijk. Ziet jouw droombadkamer, keuken of toilet er anders uit? Geen probleem! In overleg met de leveranciers zijn er verschillende mogelijkheden. Wanneer je de sleutel krijgt van jouw nieuwe huis, zijn de toiletten, de keuken en badkamer gebruiksklaar. Of je nu kiest voor een standaard of een aangepast plan. Jij beslist!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een nieuwbouwappartement in Het Baken kopen? Bekijk het beschikbare aanbod