Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

7 september '23

Kom zaterdag 30 september langs en ontdek het uitzicht van de woningen van Het Baken op de NVM Open Huizen Dag!

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in Het Baken? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie. Wij stellen een appartement op de bovenste etage open van de vorige fase, Ebro, om zo de woonlocatie en het uitzicht optimaal te kunnen beleven. Op 30 september ben je tussen 11:00 tot 15:00 uur van harte welkom.

30 september 2023

NVM Open Huizen Dag in Het Baken

Op 30 september tussen 11:00 en 15:00 uur ben je van harte welkom. We zien je graag op de bouwlocatie van het project Ebro. Deze is in aanbouw op de kruising van de Santplaet en Hoekwant. Aanmelden is niet nodig!

image alt

Zet in je agenda!

Wat kun je verwachten?

  • Kom langs en bekijk een vergelijkbare woning in aanbouw
  • Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van jouw keuze
  • Geniet van het uitzicht over De Nieuwe Waterweg

Kom jij langs?

Je hoeft je niet aan te melden, voel je vrij om tussen 11:00 en 15:00 uur binnen te lopen op op de bouwlocatie van het project Ebro. Deze is in aanbouw op de kruising van de Santplaet en Hoekwant. Kom jij met de auto, dan kun je deze parkeren in de wijk. De woningen zijn bereikbaar met de lift, dus trappen lopen is niet nodig.

Heb jij interesse in een van de woningen en wil jij niet wachten tot de NVM Open Huizen Dag? Vraag dan direct een optie aan bij een beschikbaar bouwnummer of neem contact met ons op.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een nieuwbouwappartement in Het Baken kopen? Bekijk het beschikbare aanbod