Wonen langs De Nieuwe Waterweg in Het Balkon van Maassluis

8 oktober '18

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Als je in Het Balkon van Maassluis woont vaart letterlijk de wereld aan je voorbij. Benieuwd hoe het is om zo te wonen? Bekijk de prachtige foto's en de video!

De Nieuwe Waterweg

Direct aan de Nieuwe Waterweg ligt Het Balkon van Maassluis. Met zijn monding in de Noordzee is - zoals je op de video prachtig kunt zien - dit kanaal een drukbevaren scheepvaartroute voor het havengebied van Rotterdam. Steeds wordt je aandacht getrokken door schepen die in alle soorten en maten af en aan varen. Het water lééft. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De wereld vaart letterlijk aan je voorbij. Een naam of een vlag op een schip doet je onwillekeurig denken aan verre noorden en neemt je mee op reis… Het geeft de aangrenzende nieuwbouw van Het Balkon van Maassluis een uniek karakter. Vanaf de terrassen en balkons van de woningen en de straten van deze unieke nieuwe woonwijk zal de aanwezigheid van het water altijd zichtbaar of voelbaar zijn.

Binnenkort in verkoop: Boulevardwoningen fase 2

Na het succes van de eerste fase met 8 boulevardwoningen start eind oktober de verkoop van de tweede fase met in totaal 9 boulevardwoningen! In deze fase komen 3- en 4-laagse riante woningen met een heerlijk terras op het zuidwesten en uitzicht over de Nieuwe Waterweg. De boulevardwoningen kun je naar eigen inzicht indelen. Van de positie van de trap tot het creëren van vides. Alle woningen liggen op een unieke plek aan de Nieuwe Waterweg. Altijd en overal genieten van het zicht op het water, hoe fijn is dat! De boulevardwoningen met 3 volledige woonlagen starten met koopsommen vanaf €529.850,- v.o.n. 

fase 2
  Naar de woningen van fase 2
  Lees de planning