29 november start verkoop De Albatros

17 november '16

De datum van de start verkoop van De Albatros in Het Balkon van Maassluis is bekend. Op dinsdag 29 november gaat de verkoop van het nieuwe appartementengebouw van start. Bezoek tussen 17.30 en 19.00 uur Grandcafé 't Hoofd aan de Burgemeester de Jonghkade 35 in Maassluis en kom alles te weten over de 61 appartementen met prachtig uitzicht over de Nieuwe Waterweg.

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je straks vragen stellen aan de aanwezige verkoopmakelaars en ontvang je uitgebreide verkoopinformatie over de verschillende typen woningen. Net zoals de appartementen in De Albatros heb je bij Grandcafé 't Hoofd een weids uitzicht over de Nieuwe Waterweg en zie je de schepen af en aan varen over deze drukbevaren scheepvaartroute.

29 november 2016

Start verkoop De Albatros

Waar? Grandcafé 't Hoofd Hoe laat? 17.30 tot 19.30 uur Adres? Burgemeester de Jonghkade 35

Beleef De Albatros virtueel!

Tijdens de start verkoop kan je een aantal appartementen via een speciale virtual reality (VR) bril 360 graden beleven. Doordat de VR-bril je ogen volledig omsluit ervaar je de appartementen alsof je er midden in staat. Wil je de appartementen in 360 graden virtueel beleven of de verkoopbrochure gedrukte ontvangen? Kom dan naar de start verkoop!

vr tour het balkon

Meld je aan als belangstellende

In de komende dagen wordt steeds meer informatie over De Albatros bekend. Heb je je aangemeld als belangstellende onder je favoriete woningtype, dan ontvang je voor de start verkoop uitgebreide verkoopinformatie via verschillende e-mailnieuwsbrieven. Zo kun je je straks goed voorbereiden op de start verkoop.

  Bekijk de verschillende type appartementen
  Hoe gaat de verkoop in zijn werk?