Hoe gaat de verkoop van De Albatros in zijn werk?

17 november '16

Dinsdag 29 november start de verkoop van de 61 appartementen. Heb je interesse in één van deze schitterende koopappartementen in Het Balkon van Maassluis? Lees dan verder hoe jij eigenaar kan worden.

1) Inzage in de verkoopstukken

Een aantal dagen voor de start verkoop op dinsdag 29 november worden de verkoopstukken op de website geplaatst. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor sanitair en keuken er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Heb je je met je NAW gegevens aangemeld als belangstellende op de website? Dan sturen we je een e-mailnieuwsbrief zodra de verkoopstukken op de website zijn geplaatst. 

2.) Start verkoop bijeenkomst

Op dinsdagavond 29 november vindt er een start verkoop bijeenkomst tussen 17.30 en 19.00 uur bij Grandcafé 't Hoofd aan de Burgemeester de Jonghkade 35 in Maassluis plaats. Tijdens deze bijeenkomst ontvang je de gedrukte brochure. Uiteraard heb je ook alle gelegenheid voor het stellen van vragen aan de aanwezige makelaars, medewerkers van de aannemer en ontwikkelaar. 

3) Invullen en insturen inschrijfformulier

Na de start verkoop bijeenkomst heb je tot maandag 12 december 17.00 uur de tijd om je in te schrijven voor een of meerdere appartementen. Het inschrijven verloopt via een digitaal inschrijfformulier via de website. 

Heb je je met je NAW gegevens aangemeld als belangstellende op de website? Dan sturen we je een e-mailnieuwsbrief met een link naar het digitale inschrijfformulier. 

4) Toewijzing en loting

Na de sluitdatum van de inschrijving wijzen wij de woningen toe aan de hand van de voorkeurbouwnummers die je aan ons door hebt gegeven. Als meerdere belangstellenden zich inschrijven voor hetzelfde bouwnummer vindt er een loting plaats. Uiterlijk vrijdag 16 december ontvang je bericht of je wel of geen woning toegewezen hebt gekregen. 

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt na de sluitingsdatum van de inschrijving van ons een bericht. Ben je ingeloot? Dan neemt de makelaar contact met je op voor een gesprek over het appartement. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een e-mail met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Na het het eerste gesprek met de makelaar heb je de tijd om alle contact stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.

Bekijk de appartementen Vind je droomappartement!
Kom alles te weten over De Albatros 29 november start de verkoop!