Kom naar de start verkoop!

27 september '16

Goed nieuws! Dinsdag 4 oktober start de verkoop van de 8 boulevardwoningen en 4 boulevard appartementen in Het Balkon van Maassluis. Bezoek op dinsdag 4 oktober tussen 17.30 en 19.00 uur Grandcafé 't Hoofd aan de Burgemeester de Jonghkade 35 in Maassluis en kom alles te weten over de nieuwe fase. 

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je straks vragen stellen aan de aanwezige verkoopmakelaars en ontvang je uitgebreide verkoopinformatie over de verschillende typen woningen. Net zoals de boulevardwoningen en -appartementen heb je bij Grandcafé 't Hoofd een weids uitzicht over de Nieuwe Waterweg en zie je de schepen af en aan varen over deze drukbevaren scheepvaartroute. 

*Let op: het betreft 4 boulevard appartementen.Het appartementengebouw van 62 koopappartementen gaat naar verwachting half november 2016 in verkoop.

4 oktober 2016

Start verkoop boulevardwoningen en boulevard appartementen

Waar? Grandcafé 't Hoofd Hoe laat? 17.30 tot 19.30 uur Adres? Burgemeester de Jonghkade 35

Meld je aan als belangstellende

In de komende dagen wordt steeds meer informatie over de boulevardwoningen en boulevard appartementen bekend. Heb je je aangemeld als belangstellende onder jou favoriete woningtype, dan ontvang je voor de start verkoop uitgebreide verkoopinformatie via verschillende e-mailnieuwsbrieven. Zo kun je je straks goed voorbereiden op de start verkoop.

Meld je aan Voor je favoriete woningtype!
Waar liggen de woningen? Bekijk de situatietekenig