Verkoop Boulevardwoningen en -appartementen fase 3 gestart!

30 maart '20

Het is zover! De 10 Boulevardwoningen en 4 Boulevardappartementen zijn in verkoop. Je kunt de documenten over de verschillende bouwnummers en woningtypes op de website terugvinden. De documenten staan ook in je Mijn Eigen Huis-account, en zijn te downloaden wanneer het jou uitkomt. Via Mijn Eigen Huis kun je je voorkeuren doorgeven. Je hebt tot woensdag 8 april om 17.00 uur om je in te schrijven.

image alt

Belangrijk: een Mijn Eigen Huis-account

In je Mijn Eigen Huis omgeving vind je de verkooptekeningen, optieboekjes, technische omschrijving en meer-minderwerklijsten van je favoriete woning. Ook alle juridische stukken zijn hier terug te vinden. Log in op je persoonlijk account en geef je 5 voorkeuren door.

Alles over Mijn Eigen Huis

Verkoopbrochure

We hebben voor de Boulevardwoningen- en appartementen een mooie verkoopbrochure gemaakt. Deze vind je online tussen alle verkoopdocumenten zodra de verkoop is gestart. Vind je het prettiger om een gedrukte verkoopbrochure in handen te hebben? Dat is mogelijk! Je kunt deze vanaf dinsdag 31 maart afhalen bij Koeze Makelaars, P.C. Hooftlaan 388 in Maassluis (maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur of bij BPD Ontwikkeling, Poortweg 2 in Delft (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.30 uur).

Duurzaamheidskorting

Op de woningen in Boulevard fase 3 is de duurzaamheidskorting van de Rabobank van toepassing. De Rabobank stimuleert een duurzame manier van nieuw bouwen met de duurzaamheidskorting. Je krijgt een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente als je een woning koopt met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4 of lager.

Over Duurzaamheidskorting

Groenverklaring

De woningen in Boulevard fase 3 krijgen een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rente korting op je hypotheek, zoals bij de groenhypotheek van de Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je tijdens je eerste rentevaste periode over maximaal de eerste € 150.000 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast. Benieuwd naar de voordelen?

Over de groenverklaring
  Bekijk het woningaanbod
  Over de Boulevardwoningen