Wonen in een Boulevardwoning in fase 3? Doe een financiële check!

25 maart '20

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in een of meerdere bouwnummers van de Boulevardwoningen fase 3? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop is gestart.

Upload je financiële check

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft.

Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Nog geen financiële check gedaan?

Op werkdagen is Rabobank Westland van 08.30 tot 17.30 uur telefonisch bereikbaar voor het aanvragen van een financiële check. Liever een videochat inplannen met een financieel adviseur of een gesprek in de avond? Dat kan ook! Vergeet niet een recente loonstrook bij de hand te hebben. Zij berekenen geheel vrijblijvend je maximale financiering en sturen per e-mail een gewaarborgde financiële check naar je toe. Deze kun je uploaden bij jouw inschrijving zodra de verkoop is gestart. Rabobank Westland is bereikbaar op telefoonnummer 0174 – 215 215.

Duurzaamheidskorting

Op de woningen in Boulevard fase 3 is de duurzaamheidskorting van de Rabobank van toepassing. De Rabobank stimuleert een duurzame manier van nieuw bouwen met de duurzaamheidskorting. Je krijgt een duurzaamheidskorting op de hypotheekrente als je een woning koopt met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0,4 of lager.

Lees meer

Groenverklaring

De woningen in Boulevard fase 3 krijgen een groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rente korting op je hypotheek, zoals bij de groenhypotheek van de Rabobank. Bij deze hypotheek krijg je tijdens je eerste rentevaste periode over maximaal de eerste € 150.000 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast. Benieuwd naar de voordelen?

Lees meer
  Bekijk het woningaanbod
  Bekijk het laatste nieuws