Appartement - Bouw is gestart #034

€ 605.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

De luxe afgewerkte appartementen hebben allemaal een balkon én bewoners genieten van een fantastisch uitzicht. Een heerlijke fijne plek om buiten te zijn. Verder krijg je een eigen parkeerplaats, zodat je nooit naar een plek hoeft te zoeken.

Verkocht

Appartement - Bouw is gestart #034

€ 605.000
ca. 110 m2
3 kamers
Vloerverwarming gedeeltelijk
1 Parkeerplaats
ca. 14 m2 Balkon
deluxe
image alt

Dat uitzicht!

Jazeker, dat uitzicht. In de verte, op het water. Dat water dat elk moment van de dag weer anders oogt. Dat water dat lééft. Het maakt wonen in Het Baken uniek. En wat het weer ook is, je kan er elk moment van genieten. Met grote terrassen waar je uit de wind kunt zitten. Waar je cruiseschepen en sleepboten langs ziet varen. Kijk uit over het water en voel de stress van alledag van je schouders glijden. Het Baken is een ultieme balans tussen reuring en rust, centraal gelegen tussen Rotterdam en het strand.

image alt

Zeer energiezuinige woningen

Deze zijn zeer energiezuinig. De woningen zijn vanzelfsprekend gasloos en optimaal geïsoleerd. Daardoor is het binnenklimaat van de woningen heel gezond. Hier woon je duurzaam op elk mogelijk niveau! Bij de woningen zitten onder andere de volgende duurzame maatregelen: